“Είμαι περήφανος που συνεισφέραμε στη διάσωση ζωών”

Αναμφίβολα στο πρόσωπό του συναντά την επιτομή του ηγέτη. Οργανωτική για ραδιο κεραία, εμπνέοντας τις προσπάθειες ολόκληρης της ομάδας, ο Toto Wolff μπορεί για άλλη μια φορά να αποκομίσει τις επιτυχίες της μεγάλης επιτυχίας που έχει επιτύχει η Mercedes σε όλα τα επίπεδα.

“Μια άλλη σεζόν έχει τελειώσει, μια σεζόν πολύ διαφορετική από όλες τις προηγούμενες. Μια σεζόν που ξεκίνησε τον Ιούλιο, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας λόγω του κοροναϊού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που μείναμε ενωμένοι ως ομάδα Με τους συνεργάτες μας επιτύχαμε ένα άλλο ρεκόρ, κερδίζοντας τους έβδομους συνεχόμενους τίτλους. Φαίνεται σχεδόν σουρεαλιστικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε αυτούς τους τίτλους για έβδομη συνεχόμενη φορά, επειδή δεν έχει συμβεί σε σχεδόν οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Είναι επίσης τόσο ωραίο , γιατί το κάναμε παραμένοντας συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι στις αρχές που έχουμε ως ομάδα. Μια εταιρεία που ξεπερνά τις επαγγελματικές σχέσεις και μας βοήθησε να μείνουμε μαζί στις δύσκολες μέρες και τις τρεις ημέρες του ανταγωνισμού και μας έκανε την ομάδα που είμαστε σήμερα. όχι μια ομάδα. Είναι το σύνολο όλων εκείνων που εργάζονται σε αυτό το έργο ” τόνισε ο διευθυντής αγώνων της Mercedes.

Ο Toto Wolff, ωστόσο, με τον δικό του τρόπο έστειλε το μήνυμα ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα, υπάρχουν και άλλα, πιο σημαντικά πράγματα εκτός από νίκες και τίτλους. Ακόμα και όταν μιλάμε για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

“Και η εκτός σεζόν μας ήταν ξεχωριστή. Όταν ξεκίνησε το κλείδωμα, μαζί με την HPP, την εξέλιξη των κινητήρων υψηλής απόδοσης, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε το σύστημα CPAP, σε μια εποχή που ποτέ πριν στον κλάδο! Και είμαι πολύ περήφανος ότι μπορεί να έχουμε βοηθήσει να σώσουμε ζωές στο Ηνωμένο Βασίλειο. ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Αυτή η χρονιά ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για όλους μας. Με τα” ups “και” downs “. Σίγουρα στην κορυφή είναι ότι μείναμε μαζί σαν ομάδα, δουλέψαμε από το σπίτι, κάτι που ήταν μια νέα προϋπόθεση για Το γεγονός ότι δεν είχαμε μάχη με έκανε να νιώθω σαν ένα ψάρι από το νερό και με έκανε να προχωρήσω ως άτομο. Και όλοι μας ως άτομα. Στο “επάνω” ήταν σίγουρα ότι κατάφερα να περάσω περισσότερο χρόνο με τα τρία παιδιά μου και τη γυναίκα μου! Σίγουρα το γεγονός ότι πέρασα χρόνο με ένα τρίχρονο ήταν κάτι που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω στο παρελθόν και αυτό έφερε την οικογένεια μαζί. Εκτός αυτού, το γεγονός ότι καταφέραμε να ολοκληρώσω ένα πρωτάθλημα σαν αυτό και να το κερδίσω για έβδομη φορά, με κάνει πολύ περήφανο, σε μια χρονιά που πολλοί θα θυμούνται ως ένα από τα πιο «ειδικά» χρόνια της ζωής τους ».

Φυσικά δεν μπορούσε να παραλείψει να κάνει μια ειδική αναφορά στο ρόλο της «ομάδας» στη συνολική επιτυχία: “Επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι άνθρωποι. Πώς διατηρείτε το κίνητρό σας, πώς διαχειρίζεστε την ενέργειά σας, πώς επιτρέπετε στο ταλέντο σας να ελάτε στην επιφάνεια, χωρίς να τον περιορίσετε. Αλλά ταυτόχρονα, διατηρώντας την ιεραρχία μέσα στην ομάδα. Αλλά το κίνητρο και η ενέργεια είναι τα βασικά σημεία. Η ομάδα είναι τόσο καλή όσο ο καθένας μας ξεχωριστά. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που μετράνε. συνεχόμενοι τίτλοι σημαίνει ότι έχετε συνηθίσει να κερδίζετε. Και αυτό που έχουμε επιτύχει είναι ότι δεν υπάρχει αίσθηση χαλάρωσης και εφησυχασμού μεταξύ μας. Και νομίζω ότι μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα πράγματα. Όσο για τους ανθρώπους που είναι κοντά για μένα, ο καθένας έχει ένα τεράστιο κίνητρο να προσπαθήσει σκληρότερα και ήδη κοιτάζουμε το επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και αυτό του 2022, με τους εντελώς νέους κανονισμούς “.

Όσον αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες, μόλις μία εβδομάδα μετά την υπογραφή του νέου τριετούς συμβολαίου του με τη Mercedes, ο Αυστριακός είναι ξεκάθαρος: “Έχω μεγάλο πάθος για αγώνες ταχύτητας. Είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου και μου αρέσει να δουλεύω με το Διοικητικό Συμβούλιο στη Στουτγκάρδη και με όλους τους φίλους και συνεργάτες μου στο Brockley και στο Brixworth. Εδώ θέλω να μείνω για πολύ χρόνος ως μέτοχος αλλά και σε ρόλο προσωπικού. Σήμερα είναι ο ηγέτης της ομάδας, τα επόμενα χρόνια θα μπορούσε να είναι ένας άλλος ρόλος, αλλά αναμφίβολα αυτό που μου αρέσει είναι να βλέπω αυτήν την ομάδα να μεγαλώνει, να παραμένει στην κορυφή της Formula 1, στη Φόρμουλα Ε και ανάπτυξη του τομέα. εφαρμοσμένων τεχνολογιών “.

Τέλος, για αυτόν Λιούις Χάμιλτον και το νέο του συμβόλαιο, είπε: “Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Λιούις. Θέλει να έχει το καλύτερο αυτοκίνητο, θέλουμε τον καλύτερο οδηγό και αυτοκίνητο και υπάρχει μια δουλειά που πρέπει να γίνει τον επόμενο χρόνο, τον επόμενο χρόνο και ποιος ξέρει πόσο καιρό θα συνεχιστεί. ! “.

Source