Το πρώτο supercar από την Αλβανία

16.654 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/12/2020

Ένας Αλβανός σχεδιαστής παρουσίασε το εξωτερικό σχέδιο του supercar που ετοιμάζει και δηλώνει ότι η εταιρεία της Arrera Automobili είναι έτοιμη να του δώσει σάρκα και αίμα. Τι νομίζετε;



Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Πριν από τρία χρόνια, ο Qendrim Thaqi, ένας Αλβανός σχεδιαστής, παρουσίασε ένα σχέδιο για το πώς μπορεί να είναι ο διάδοχος του Porsche 918 Spyder. Τώρα, ο ίδιος άνθρωπος έχει θέσει έναν στόχο να κατασκευάσει το πρώτο του αυτοκίνητο με το όνομα Illyrian Pure Sport, προκειμένου να γίνει το πρώτο αλβανικό supercar στην ιστορία.

Ο Qendrim Thaqi ίδρυσε την εταιρεία Arrera Automobili για το σκοπό αυτό, σημειώνοντας ότι σκοπεύει να αναλάβει ολόκληρο το μέρος του σχεδιασμού του αυτοκινήτου, ενώ για τα μηχανικά εξαρτήματα και την κατασκευή του, δηλώνει ότι έχει ήδη δημιουργήσει δύο ομάδες ανθρώπων που θα δεσμευτείτε να αναβιώσετε το αυτοκίνητο.

Ο Thaqi δεν απέτυχε να αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα που θα εγκατασταθεί στο μηχανοστάσιο του Ilrianrian Pure Sport. Ο κινητήρας θα είναι V8, θα έχει χωρητικότητα 6,2 λίτρα και θα παράγει 850 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Tremec που θα στείλει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Η μέγιστη τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου θα είναι 375 km / h ενώ τα 0-100 km / h θα γίνουν σε 2,7 δευτερόλεπτα.

Αυτή τη στιγμή, το Illyrian Pure Sport δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ψηφιακό σχέδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να το δούμε να παίρνει σάρκα και αίμα σε λίγα χρόνια.

Source