Παρακολουθήστε ένα Fiat Panda να εξευτελίζει ένα ακριβό SUV στο χιόνι (Βίντεο)

Η οδήγηση στο χιόνι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί πιστεύουν ότι το μεγάλο χρηματικό ποσό που ξόδεψαν για ένα ακριβό SUV και μια καλά δημοσιευμένη τετρακίνηση με ηλεκτρονικά είδη τα καθιστά άτρωτα.

Το βίντεο που καταγράφηκε σε έναν ορεινό δρόμο στην Ιταλία, μας δείχνει ότι η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα ακριβό SUV κολλημένο στη σειρά και δεν μπορεί να κινηθεί ούτε μια ίντσα, περιστρέφοντας και τους τέσσερις τροχούς στον πάγο.

Η εκδίκηση της απλότητας μπαίνει στο σχέδιό μας. Μια μικρή και προφανώς τετρακίνητη Panda που φαίνεται να μην καταλαβαίνει τίποτα για το δράμα του μεγάλου SUV. Και μόλις σιγουρευτεί ότι ταιριάζει, περνά μέσα από το εσωτερικό και το πιο δύσκολο μέρος της στροφής σαν να μην τρέχει τίποτα.

Τα ηθικά μαθήματα πολλών αυτής της μικρής εικόνας που – πιστεύουν σε εμάς – είναι πολύ κοινά ακόμη και στα μέρη μας. Επειδή στο χιόνι δεν μετράει ο τραπεζικός σας λογαριασμός, αλλά η γνώση του οδηγού για τα όρια του οχήματός του και την ικανότητά του να γνωρίζει και να κάνει το σωστό.

Και φυσικά ένα καλό σετ ελαστικών χειμώνα που είναι ίσως το μεγαλύτερο μυστικό για τη μικρή νίκη του μικρού Fiat ενάντια στο SUV πολλαπλών τιμών.

Source