Το ανανεωμένο Fiat Talento DCT είναι διαθέσιμο

Η Fiat Professional ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες για το ανανεωμένο Talento με το νέο αυτόματο κιβώτιο “DCT” ξεκινούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση Fiat Professional, από 25ο Τον Νοέμβριο, οι παραγγελίες για το ανανεωμένο ξεκινούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο Ταλέντο, στις εκδόσεις με το νέο αυτόματο κιβώτιο “DCT»(Διπλός συμπλέκτης μετάδοσης) με διπλό συμπλέκτη.
Το ανανεωμένο Μεσαίο φορτηγό της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι μία από τις πιο ελκυστικές προτάσεις της κατηγορίας, ενώ, μεταξύ των πλεονεκτημάτων της, αξίζει να σημειωθούν οι πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος με δύο διαφορετικά μήκη, δύο επιλογές όσον αφορά το ύψος της οροφής και δύο μήκη μεταξόνιου.
Ταυτόχρονα, εκτός από το ευρύχωρο και πλούσιο εσωτερικό της καμπίνας επιβατών, το Fiat Talento είναι σε θέση να υποστηρίζει φορτία βάρους έως και 1,3 τόνους. Εξαιρετική απόδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη “DCT” με έξι ταχύτητες συμβάλλει σε μια σημαντική αναβάθμιση της ευκολίας λειτουργίας του Talento, ειδικά στην πόλη, καθώς προσφέρει γρήγορες και σημαντικά ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων, τόσο πλήρως αυτόματες όσο και σειριακές (χειροκίνητες). ) τη λειτουργία του. Σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό χειρισμό και την ευελιξία του Fiat Professional Medium Van, είναι η ιδανική επιλογή για όσους οδηγούν κυρίως σε αστικά περιβάλλοντα.
Οι εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο DCT θα συνδυάζονται με τον νέο κινητήρα EcoJet 2.0 λίτρων, με μεταβλητή γεωμετρία turbo, με απόδοση 120, 145 ή 170 ίππων, με μέγιστη ροπή 320, 350 ή 380 Nm αντίστοιχα, φυσικά ικανοποιώντας τις προδιαγραφές του Euro Πρωτόκολλο 6d-Temp.
Όσον αφορά τις δυνατότητες μεταφοράς του μοντέλου, αξίζει να θυμόμαστε ότι είναι σε θέση να υποστηρίζει φορτία με συνολικό όγκο 5,2 – 8,6 km. ενώ, με το μικτό βάρος που κυμαίνεται από 2,8 έως 3,0 τόνους, μπορεί να μεταφέρει φορτία έως 1,3 τόνους

Source