Ένα Hyundai Tucson σε κάθε παίκτη της Atl233tico Madrid

2.329 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/12/2020

Η Hyundai παρέδωσε ένα Tucson στην υβριδική έκδοση των 230 ίππων σε κάθε παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Hyundai: εκπτώσεις και εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Η Hyundai, ο επίσημος χορηγός της Atlético de Madrid, παρέδωσε επίσημα σε όλους τους παίκτες του συλλόγου ένα ολοκαίνουργιο Tucson.

Καθώς η παράδοση από χέρι σε χέρι δεν ήταν δυνατή λόγω των τρεχουσών συνθηκών, η Hyundai δημιούργησε ένα συναρπαστικό βίντεο στο οποίο κορυφαίοι παίκτες από τις ομάδες ανδρών και γυναικών οδηγούν το ολοκαίνουργιο Tucson Hybrid σε εμβληματικές περιοχές της Μαδρίτης. Το βίντεο περιλαμβάνει τους João Félix, Yannick Carrasco και Saúl Ñíguez, μαζί με την Amanda Sampedro, την Deyna Castellanos και τον Toni Duggan, που εκπροσωπούν την πρώτη ομάδα ανδρών και γυναικών.

Κάθε παίκτης του Atlético de Madrid έλαβε ένα ολοκαίνουργιο υβρίδιο Tucson, με κινητήρα T-GDI 1,6 λίτρων με 230 ίππους και αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων σε κόκκινο χρώμα του κινητήρα. Το κόκκινο επιλέχθηκε προς τιμή των επίσημων χρωμάτων του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Με μήκος 4.500 mm (+20 από το προηγούμενο μοντέλο), πλάτος 1.865 mm (+15), ύψος 1.650 mm (+5) και μεταξόνιο 2.680 mm (+10), ο χώρος αποσκευών της Tucson ήταν αυξημένη χωρητικότητα έως και 620 λίτρα συνολικά με τα καθίσματα στη θέση τους και 1.799 λίτρα με διπλωμένα καθίσματα. Σημειώστε ότι η χωρητικότητα του κορμού έχει μικρές παραλλαγές ανάλογα με το σύστημα κίνησης που θα επιλεγεί.

Source