Επιστρέφει επίσημα και στην Ελλάδα

Αν και δεν το περιμέναμε, η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι το Android Auto έρχεται στην Ελλάδα, μαζί με 36 άλλες χώρες.

Φυσικά, πρέπει να είστε λίγο πιο υπομονετικοί, καθώς ανακοινώθηκε μόνο ότι θα έρθει τους επόμενους μήνες και όχι ακριβώς πότε.

Εάν διαθέτετε αυτοκίνητο που υποστηρίζει Android Auto, είστε ασύρματοι ή ενσύρματοι και ένα smartphone με Android 10 ή το νέο Android 11 θα βλέπει την εφαρμογή στη συσκευή σας μόλις γίνει διαθέσιμη. Εάν διαθέτετε smartphone Android 9 ή παλαιότερο, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη της συσκευής.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Android Auto προσφέρει μια απλοποιημένη αρχική οθόνη στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια στο αυτοκίνητό σας, αλλά και να παραμείνετε συνδεδεμένοι, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Για ασύρματο Android Auto, δηλαδή ασύρματη προβολή στην οθόνη του αυτοκινήτου σας, πρέπει να διαθέτετε σύστημα αυτοκινήτου ή ήχου που να υποστηρίζει τη λειτουργία.

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές λύσεις για να τεθεί σε λειτουργία η υπηρεσία τώρα, αλλά προέρχονται από άγνωστες πηγές που δεν γνωρίζουμε ποια προβλήματα μπορούν να φέρουν μακροπρόθεσμα. Μην ξεχνάτε ότι η Apple διαθέτει εδώ και καιρό την αντίστοιχη υπηρεσία Apple Car στην Ελλάδα σε όλες τις συσκευές που την υποστηρίζουν.

Πηγή

Android AutoTB

.Source