Ο Φρανκ Ουίλιαμς απελευθερώθηκε από το νοσοκομείο

Ο Sir Frank Williams, ιδρυτής της ομάδας της Φόρμουλα 1 με το ίδιο όνομα, απολύθηκε από το νοσοκομείο όπου έγινε δεκτός την περασμένη εβδομάδα. Η οικογένειά του δεν είπε γιατί ο 78χρονος πρώην ιδιοκτήτης και διευθυντής της ομάδας χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, εκτός από το ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή καθ ‘όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο. Εκπρόσωπος του Ουίλιαμς είπε τότε: “Η ιατρική κατάσταση του Φρανκ είναι προσωπική υπόθεση και γι ‘αυτό η οικογένεια δεν θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες τώρα. Σας ζητούμε να σέβεστε το απόρρητο της οικογένειάς σας. Η ομάδα θα εκδώσει μια νέα ανακοίνωση εν ευθέτω χρόνω. Ευχαριστώ”.

Τέλος, σε πρόσφατη ανακοίνωση, δήλωσε: “Χαίρομαι που σας λέω ότι ο Σερ Φρανκ Ουίλιαμς έχει απολυθεί από το νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει στο σπίτι. Η οικογένεια Ουίλιαμς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον καθένα για την υποστήριξή σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να σας εύχομαι καλή επιτυχία Χριστούγεννα και καλή χρονιά. “

Υπενθυμίζουμε ότι ο Frank Williams είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1986, στη Γαλλία, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε αναγκάστηκε να μετακινηθεί σε αναπηρική καρέκλα. Το 1977 ίδρυσε την ομάδα της Φόρμουλα 1 που φέρει το όνομά του και από την οποία ο ίδιος και η οικογένειά του αποσύρθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από τα πολύ κακά αποτελέσματα των τελευταίων ετών στο ίδρυμα και λόγω της αδυναμίας εύρεσης χρηματοδότησης που θα έφερνε τον Ουίλιαμς στην κορυφή. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα κέρδισε εννέα παγκόσμια πρωταθλήματα κατασκευαστών και επτά παγκόσμια πρωταθλήματα οδηγών, και το 1999 απονεμήθηκε ο τίτλος “Sir” για τη συμβολή του στη Formula 1.

Διαβάστε επίσης: Ο Simon Roberts είναι επικεφαλής της Williams στη Formula 1.

Source