Πήγε το VW Tiguan στον τάρανδο (+ βίντεο)

ο ανανεωμένη VW Tiguan 1.5 ΤΠΔ 150 PS δοκιμαστεί σε απότομη αλλαγή πορείας ή αλλιώς γνωστή δοκιμή αποφυγής ταράνδων, από τους ισπανούς συναδέλφους του km77.com. Οι εντυπώσεις που άφησε πάνω τους ήταν μικτές, αφού ναι πέρασε με αρκετά χιλιόμετρα, αλλά με +1 χλμ / ώρα περισσότερο άλλαξε εντελώς τη συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει το υβριδικό plug-in VW Tiguan;

Η πρώτη δοκιμή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χωρίς πτώση κώνων, ήταν μια απόλυτη επιτυχία, με ταχύτητα εισόδου 75 χλμ / ώρα. Το ESP αντέδρασε αμέσως και η ταχύτητα εξόδου ήταν πολύ χαμηλή. Στη δεύτερη προσπάθεια με 77 χλμ / ώρα το οποίο είναι επίσης το σημείο αναφοράς, το VW μικρό και μεσαίο SUV πέρασε σχετικά άνετα, καθώς και πάλι το ESP λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά. Ωστόσο, παρά την ελαφρά κλίση του σώματος, υπήρχαν κάποιες αναπηδήσεις από την ανάρτηση.

Στο τρίτο εδάφιο με 78 χλμ / ώρα, όλα άλλαξαν εντελώς (ενημερωτικά Το T-Cross έχει περάσει στα 79 km / h). ο αναπηδά έγινε τόσο έντονο που το αυτοκίνητο σηκώθηκε και στους δύο τροχούς και μπορεί να είχε μείνει για λίγο με μόνο έναν στην άσφαλτο από το τζελ που έκανε στους απότομους ελιγμούς. Σημειώστε ότι το Γραμμή Tiguan R της δοκιμής είχε την τυπική ανάρτηση (όχι το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο) και έβαλε τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά Pirelli Scorpion 255/45.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο αυτοκίνητο στα 12,990 ευρώ

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

Source