Το καλύτερο αυτοκίνητο στα 12,990 ευρώ

Η πιο συνηθισμένη, αν όχι η πρώτη ερώτηση που ζητά κάποιος για ένα νέο αυτοκίνητο είναι “πόσο κοστίζει;”. Ο τιμή ενός μοντέλου ήταν πάντα υψηλή στη λίστα των κριτηρίων επιλογής, καθώς παίζει μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση. Ακόμα και όταν πρόκειται για αυτοκίνητο που πωλείται σε χαμηλή τιμή, κάθε επιπλέον ευρώ είναι μετρήσιμο.

Δείτε επίσης: Το πιο οικονομικό turbo B-SUV 15,990 €

Για το κοινό που ψάχνει ένα ολοκαίνουργιο και μοντέρνο μοντέλο, το οποίο είναι σε θέση να καλύψει πολλές ανάγκες, αλλά χωρίς να πάρει το χέρι του πολύ βαθιά στην τσέπη, τότε το νέο Hyundai i20 είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση αγοράς. Στην αρχική έκδοση του 12,990 ευρώ (με την τρέχουσα έκπτωση των 900 ευρώ), το νέο μικρό, αλλά με μεγαλύτερα χαρακτηριστικά αυτοκινήτου, το i20 είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση.

Παρά το γεγονός ότι η τιμή του είναι χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό, από τον βασικό εξοπλισμό του (Fresh version) δεν λείπει τίποτα απαραίτητο. Πρώτα απ ‘όλα, είναι εξοπλισμένο με 6 αερόσακους και συστήματα βοήθειας οδηγού, όπως αυτόνομο φρενάρισμα, προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και αυτόματη ρύθμιση κέντρου / μεγάλης δέσμης. Προσθέστε κλιματισμό, ηλεκτρικά μπροστινά και πίσω παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, cruise control και MP3 ραδιόφωνο. Με 800 ευρώ περισσότερο (13.790 €) το κόστος της επόμενης αποκλειστικής έκδοσης περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, την οθόνη αφής πολυμέσων 8 ιντσών, την κάμερα οπισθοπορείας, τους πίσω αισθητήρες στάθμευσης και το δερμάτινο τιμόνι – επιλογέας ταχυτήτων.

Δείτε επίσης: Δοκιμή Hyundai i20 1,2 λίτρων. MPi 84 ίππους

Οι παραπάνω τιμές αναφέρονται i20 με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.200 hp MPi, έξοδος 84 hp στις 6.000 σ.α.λ. και με ροπή 118 Nm στις 4.000 σ.α.λ. Αυτό το μηχανικό σετ με καλή πρόσφυση και ελαστικότητα σε ρυθμούς πόλης, επιταχύνει το i20 στα 0-100 km / h στα 13,1 dl. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 173 km / h, με πραγματική κατανάλωση 6,9 l / 100 km.

Εντελώς νέο και πλήρως αναβαθμισμένο Hyundai i20 κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις, καθώς δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου λόγω των άνετων χώρων (κορμός 352 lt.) και της ανθεκτικής κατασκευής του. Η ίδια αίσθηση περνά στον οδηγό και στο δρόμο, χάρη στην πολύ καλή ποιότητα οδήγησης και την ιδανικά ρυθμισμένη ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Το νέο Hyundai Kona 1.6T 198 PS σε προκλητική τιμή

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέτουν αξία 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριόριστα χιλιόμετρα, συν 5 χρόνια δωρεάν ετήσιος έλεγχος, οδική βοήθεια και εγγύηση χρωμάτων

Source