Ο τυχερός οδηγός αγόρασε ένα Tesla Model S με μόλις 15.000 $

Ένας τυχερός οδηγός αγόρασε το Tesla Model S με μόλις 15.000 $

Φαίνεται ότι ένας οδηγός ήταν αρκετά τυχερός για να βρει έναν μεταχειρισμένο Tesla Model S καθώς έδωσε μόλις 15.000 $.

Συγκεκριμένα, ο αγοραστής από την Αμερική πήρε το μεταχειρισμένο ηλεκτρικό όχημα για 10.000 $, αλλά υπήρχε πρόβλημα με την μπαταρία του.

Ο ιδιοκτήτης πλησίασε αρχικά την Tesla για ανταλλακτική μπαταρία, αλλά η εταιρεία του το ζήτησε 20.000 $, κάτι που θα ενίσχυε την τιμή του 30.000 $. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος θα πληρώσει ακριβώς τι κοστίζει συνήθως ένα χρησιμοποιημένο μοντέλο S, το οποίο δεν είναι πολύ επικερδές.

Τότε ο αγοραστής στράφηκε στην εταιρεία Gruber Motor Company, που ειδικεύεται στο “ανασταίνειΚατεστραμμένες μπαταρίες από την Tesla. Η εταιρεία κατάφερε να εντοπίσει ένα από τα 7.000 κελιά της μπαταρίας του αυτοκινήτου, που είχε πρόβλημα και αντικαταστήστε το με μόλις 5.000 $.

Εάν δείτε πολλά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο για να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να εντοπίσετε και να αλλάξετε το πρόβλημα κελιού, το οποίο εξηγεί γιατί ο Tesla αποφασίζει να αλλάξει ολόκληρο το πακέτο. Τέλος πάντων, απολαμβάνει τώρα ο τυχερός ιδιοκτήτης του Tesla Model S 2014 το πιο οικονομικό Tesla που μπορούσε να βρει.

Πηγή

TBTeslaTesla Μοντέλο S

.Source