Το “Ultimate Package” του DAF CF XF

Το νέο πακέτο εξοπλισμού “Ultimate Package” που κυκλοφόρησε η DAF Trucks αναβαθμίζει την απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση της σειράς CF & XF. Τι άλλο προσφέρει το “Ultimate +”;

Το πακέτο “Ultimate ΠακέτοΔιατίθεται για DAF CF και DAF XF κινητήρες που φέρουν PACCAR MX-11 ή MX-13. Η απόδοση των ολλανδικών φορτηγών αναβαθμίζεται με συστήματα όπως “Διαχείριση ενέργειας μπαταρίας»Για έλεγχο και διαχείριση μπαταριών. Περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών “Παρακολούθηση πίεσης ελαστικών». Επιπλέον, μέσω του “Προγνωστικό Cruise ControlΤα επόμενα δύο χιλιόμετρα του δρόμου παρακολουθούνται και το σύστημα είναι σε θέση να προχωρήσει με τον κατάλληλο σχεδιασμό, προκειμένου να προσαρμόσει την απόδοση του κινητήρα με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση της κινητικής ενέργειας του φορτηγού. Το τελευταίο, σύμφωνα με DAF, είναι δυνατή η μείωση της κατανάλωσης έως και 4%.
Επιπλέον, το DAF CF και DAF XF με το πακέτο “Ultimate Πακέτο», Είναι εξοπλισμένα με φωτιστικά LED εμπρός και πίσω. Περνώντας στην καμπίνα, συναντά, μεταξύ άλλων, το κορυφαίο αυτόματο σύστημα κλιματισμού “Ελεγχος του κλίματος“Από την εταιρεία, αλλά και από την πρίζα”Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αξεσουάρ, Το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να τροφοδοτεί συσκευές όπως το φούρνο μικροκυμάτων, την τηλεόραση και το ψυγείο.
Ταυτόχρονα, το Φορτηγά DAF προσφέρει το κορυφαίο πακέτο «Πακέτο Ultimate +“, Το οποίο εκτός από τα παραπάνω, περιλαμβάνει δύο κομμάτια εξοπλισμού ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους διαχειριστές στόλου. Το πρώτο είναι το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης στόλου”Σύνδεση DAF, Που προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για το φορτηγό και τον οδηγό. Το δεύτερο είναι το κορυφαίο συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών «Επισκευή και συντήρηση DAF MultiSupport Flex Care», Χάρη στην οποία απλοποιείται η διαδικασία συντήρησης των φορτηγών και οι απρόβλεπτες καταστάσεις, που μπορούν να προκαλέσουν την ακινητοποίησή τους, μειώνονται σημαντικά.

Source