“Το Great Walk δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ”

1.418 Αναφορές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2020

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι «ο Μεγάλος Περπάτημα δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ», καθώς ο εξοπλισμός «θα βρει τη θέση του στις γειτονιές της πόλης».Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ανακοινώνοντας εκ των προτέρων ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για το Grand Walk θα χρησιμοποιηθεί σε άλλες γειτονιές της πρωτεύουσας.

Όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία του έργου, ο δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι ο μεγάλος περίπατος “δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ” λέγοντας ότι “καθώς έχουμε προγραμματίσει το έργο, ο αστικός εξοπλισμός θα βρει τη θέση του στις γειτονιές της πόλης, τίποτα δεν είναι χάσατε. Θα το δείτε με τα μάτια σας “. Αυτό σημαίνει ότι οι καλλιεργητές και άλλα πράγματα που χρησιμοποιούνται για το Great Walk μπορούν να βρουν τη θέση τους σε πλατείες και πεζοδρόμια σε όλη την Αθήνα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ακόμη ότι αυτό που είδαμε αφορούσε την πρώτη φάση και ότι η δεύτερη θα ξεκινήσει το 2021, όταν θα κατασκευαστούν τα μόνιμα έργα. Ο δήμαρχος είπε συγκεκριμένα: Το Great Walk μπαίνει σταδιακά στη δεύτερη φάση, για να ολοκληρώσετε το παζλ που ονομάζεται Αθήνα. Υπάρχει ένα σχέδιο, το οποίο προβλέπει πού θα πάει ο αστικός εξοπλισμός. Το Great Walk θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση έχει ολοκληρωθεί, τελειώνει. Η δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθεί το 2021, όταν ξεκινούν τα μόνιμα έργα. Το Great Walk είναι τέσσερα πράγματα: η διεύρυνση του Έρμου, του Συντάγματος, της Βασίλισσας Όλγας και του Πανεπιστημίου

Προς το παρόν, ο Μετσόβιο ολοκληρώνει την αξιολόγηση για το Great Walk, μελετά τα πάντα και μετά θα προχωρήσουμε. Είναι μέρος της αναγέννησης. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνθέτουν το παζλ που ονομάζεται Αθήνα “.

Πρέπει να το θυμόμαστε αυτό Το συνολικό έργο του Grand Promenade κόστισε μόλις κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Source