Τα νέα … τρέχουν με το autogreeknews.gr

Όταν ήταν νέος, το δωμάτιό του ήταν γεμάτο αυτοκίνητα, σε αντίθεση με τους συμμαθητές του που είχαν ποδοσφαιριστές και παίκτες μπάσκετ. Αργότερα όπου τον έχασες, όπου τον βρήκες, πάνω σε χαρτιά που σχεδίαζαν αυτοκίνητα με γνώμονα, τότε έτρεξε σε αγώνες και τα τελευταία χρόνια είναι ο οδηγός μας σε χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητό μας αλλά και στις αγορές μας με πλήρη αναφορά στα αρνητικά και τα θετικά από τους τέσσερις τροχούς. Ο Γιώργος Καλαϊτζής είναι ο άνθρωπος μας, ο υπεύθυνος πίσω από το autogreeknews.gr, με συμβουλές, προτάσεις, ιδέες, τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο. Αλλά δεν είναι μόνος, έχει τον σύντροφό του και θα το μάθετε αργότερα στην ιστορία μας.

Ο Καλαϊτζής ασχολείται με την αγάπη του για 20 χρόνια, ξεκινώντας από εβδομάδα αυτοκινήτου, πέρασε από αυτόματο σπορ, συνέχισε με αυτοτρατ και μετά απλώσαμε τα φτερά του ή πιέζοντας μάλλον το γκάζι, πήρε το τιμόνι και τα άφησε πίσω. Σχεδιάστε, εργαστείτε, οργανώστε autogreeknews.gr, ο πρώτος ιστότοπος στην Ελλάδα για το αυτοκίνητο, ένας αδελφικός ιστότοπος που βασίζεται μόνο στα δικά του πλεονεκτήματα, χωρίς την υποστήριξη ενός εκδοτικού ομίλου.

“Ξεκινήσαμε στην κρίση, τον Μάιο του 2012, και ήταν στον αέρα τον Ιανουάριο του 2013. Στην αρχή ήμασταν δύο άτομα, τώρα φτάσαμε στα οκτώ και προχωρούμε μπροστά. Η δύναμή μας είναι τα άρθρα μας. Θέματα αγοράς που είναι όχι απλές αναφορές, αλλά πολλές ώρες εργασίας με συγκρίσεις, έρευνες, πληροφορίες, προκειμένου να δοθεί στον αναγνώστη απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του. Δεν λαμβάνουμε για παράδειγμα μια προσφορά της εταιρείας και την τοποθετούμε στον κόσμο. Δεν ανεβάζουμε φυτευμένα άρθρα, τα διαβιβάζουμε μέσω του μικροσκοπίου μας και δίνουμε τη δική μας άποψη ώστε ο δυνητικός αγοραστής να είναι πλήρως ενημερωμένος. Γι ‘αυτό είμαστε πρώτοι στην κυκλοφορία. Τα κορυφαία ζητήματα αγορών μας, υπάρχουν επίσης χρήσιμες, ταξιδιωτικές προτάσεις, οτιδήποτε σχετίζεται με το αυτοκίνητο».

Για να καταλάβετε πού αναφερόμαστε σε θέματα κοινής ωφέλειας, ακολουθούν ορισμένοι τίτλοι:

Τι κάνει το eCall στα νέα αυτοκίνητα;

Μας κάνει να κρεμάσουμε τη μάσκα στον καθρέφτη;

Γιατί το Citroen DS είχε υψηλά φλας;

Πόσο απλό μπορεί να ξεκινήσει η μηχανή ελέγχου;

Το μεγάλο λάθος κατά την εκκαθάριση των παραθύρων

Ξέρετε πότε ηχεί οι συναγερμοί;

Φλας ή συναγερμός πριν από τη στάθμευση;

Γιατί πρέπει να βγάλουμε τα μπουφάν όταν οδηγούμε και άλλα παρόμοια…

Αλλά για να κάνω μια αναδρομή και να πάω στη μεγάλη τρέλα του ήρωά μας, όταν “από το σχολείο ακόμα σχεδίαζα αυτοκίνητα. Σπούδασα γραφιστική και ήμουν εμπειρική. Ήθελα να πάω στο Μιλάνο για να μελετήσω το σχεδιασμό αυτοκινήτων, αλλά δεν μπορούσα Είμαι λυπημένος και χαρούμενος την ίδια στιγμή που κάτι που σχεδίασα σε χαρτί, μετά από λίγα χρόνια, βλέπω στην πράξη να κυκλοφορεί στους δρόμους “.

Και πάλι, για να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις, όπως ποια αυτοκίνητα πωλούν περισσότερο στη χώρα μας;

ο SUV, τα τζιπ, ένα στα δύο αυτοκίνητα που φορούσαν οι Έλληνες. Είναι πρακτικό να μπαίνεις, να βγαίνεις, να βάζεις τα παιδιά στο πίσω κάθισμα, έχει περισσότερο χώρο και φυσικά είναι γόητρο να οδηγείς ένα τζιπ στην πόλη.

Τα ηλεκτρικά;

Ακριβής αυτή τη στιγμή, αν και υπάρχει επιδότηση. Η φόρτιση μπορεί να διαρκέσει έως και 16 ώρες και δεν υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού παντού. Στην Αθήνα μπορείτε να το βρείτε σε μερικούς χώρους στάθμευσης, αλλά περιμένετε ώρες για να χρεωθεί. Στη Βόρεια Ευρώπη και ειδικά στη Νορβηγία είναι ο παράδεισος του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς υπάρχει μεγάλη υποστήριξη. Αλλά είναι το μέλλον, όπως και τα υβρίδια που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εκπέμπουν λιγότερο CO2.

Πόσες τοποθεσίες αυτοκινήτων υπάρχουν στην Ελλάδα;

Έξι, είμαστε το νούμερο 1, χωρίς υποστήριξη. Ορισμένοι ιστότοποι έχουν ομάδες δημοσίευσης πίσω τους. Δεν έχουμε προβλήματα με τα μηχανήματα, υπάρχουν ξεχωριστοί ιστότοποι. Όπως ανέφερα προηγουμένως, η δύναμή μας είναι τα δικά μας άρθρα και το γεγονός ότι έχουμε καλή επικοινωνία με τους αναγνώστες μας, είτε μέσω πληροφοριών είτε μέσω Facebook. Ανταποκρινόμαστε σε όλους για να τους κάνουν να αισθάνονται σαν μέλη της οικογένειας. Υπάρχουν φυσικά, όπως σε όλους τους τομείς, έξυπνοι άνθρωποι που μας προκαλούν, αν και αυτό που γράφουμε είναι προϊόν έρευνας. Φυσικά τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά. Είμαστε επίσης οι πρώτοι στην αναζήτηση στο Google επειδή έχουμε τα δικά μας άρθρα και στην πραγματικότητα τα προσωπικά τα ξεσκονίζω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω εμμονή με ορθογραφικά λάθη και λεπτομέρειες. Πότε εισάγετε το “n” το κείμενο για παράδειγμα σε σχέση με τη λέξη που ακολουθεί. Οι άνθρωποι διαβάζονται και αν δεν προσέχετε, ακόμη και μια καλή ανάρτηση μπορεί να σας εκτοξεύσει.

Γιατί αλλού είσαι πρώτος;

Δουλεύουμε από τις 9 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ανακοινώσεις γίνονται από την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και δεδομένης της χρονικής διαφοράς είμαστε σε εγρήγορση. Μπορεί να ανακοινώσουν ένα νέο μοντέλο και πρέπει πρώτα να το γράψουμε. Πολλές φορές γράφουμε κάτι και οι εκπρόσωποι στην Ελλάδα μας καλούν και μας ρωτούν πού μάθατε, γιατί δεν το γνωρίζουν.

Πόσα αυτοκίνητα έχετε;

Ένα με χρηματοδοτική μίσθωση.

Πώς πηγαίνουν οι πωλήσεις στην Ελλάδα;

Ωραία, παρά το κλείδωμα. Τον Νοέμβριο του 2020 σημειώθηκε αύξηση 2,4% Σε σχέση με το Νοέμβριο του 2019, φτάσαμε στις 7.641 πωλήσεις και από τις αρχές του έτους 74.534 ουμε το βλέπουμε επίσης στους δρόμους της Αθήνας, καθώς κυκλοφορούν πολλά περισσότερα αυτοκίνητα από το πρώτο κλείσιμο. Και οι οδηγοί είναι νευρικοί, νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι δικοί τους, περνάς με πράσινο και η ψυχή σου τρέμει.

Υπάρχει αναγνώριση;

Ναι, και σε απίστευτες φάσεις. Σε ένα ταξίδι στην Κέρκυρα, πήραμε ένα ελαστικό, πήγαμε σε έναν βουλκανιστή, πιάσαμε τη συνομιλία, ήταν ο αναγνώστης μας και όταν δώσαμε τις συστάσεις, δεν πήρε χρήματα από εμάς.

Υπάρχει σχέση με τον αθλητισμό;

Έπαιξα μπάσκετ για δύο χρόνια στην ΑΕΚ, αλλά τίποτα πέρα ​​από αυτό. Δεν ξέρω καν ποιος κέρδισε το πρωτάθλημα πέρυσι.

Και όπως σας υποσχεθήκαμε στην αρχή της συνέντευξης, ο Τζορτζ δεν είναι μόνος, έχει τον σύντροφό του, όχι μόνο στη ζωή αλλά και στη δουλειά. Και εδώ το κλισέ “πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβει μια δυναμική γυναίκα” μπαστούνια.

Το όνομά της Μαργαρίτα Αρσένη, από την Αμφιλοχία έσπευσε. Εγκατέλειψε μια καριέρα για να είναι δίπλα του στο χώρο εργασίας. “Τον είδα να κάθεται στο πληκτρολόγιο για 18 ώρες και ήθελα να τον στηρίξω στην προσπάθειά του. Είναι πολύ χαμηλός και δεν σας είπε ότι έχει τεράστιο ταλέντο στο σχεδιασμό αυτοκινήτων. Αν μελετούσε αυτό το θέμα, θα ήταν στην κορυφή των σχεδιαστών παγκοσμίως.

Δεν θα λέγαμε κανένα κακό καθαρό καλό, γιατί αν γίνατε σχεδιαστής, δεν θα το ξέρετε.

Ναι, δεν ξέρετε. Αλλά τον θαυμάζω επίσης ως εκδότη. Είναι μεγάλες ψείρες, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Σπούδασε σχεδιασμό ιστοσελίδων το 2000, όταν δεν υπήρχαν, ούτε καν ιστότοποι. Ωστόσο, με κυνηγούσε όταν ήμασταν μαζί με φίλους. Ταπεινός, εργατικός, αξιοπρεπής, ήρεμος. Γι ‘αυτό τον αγάπησα. Αυτός και η οικογένειά του. Ζωγραφίζει εκπληκτικά το χέρι, όπως όλοι στην οικογένειά του. Υπάρχει πολύ ταλέντο. Είχαν εξέχουσα θέση στη Νικομήδεια στη Μικρά Ασία, πριν αναγκάστηκαν το 1922 να έρθουν στην Ελλάδα. Έκανε μοντέλα αυτοκινήτων που πήραν σάρκα και αίμα μετά από χρόνια και τα βλέπουμε στους δρόμους σήμερα.

Η Μαργαρίτα δεν γράφει άρθρα…

“Έχω το εμπορικό μέρος και το έφτιαξα με προσωπικές επαφές, από πόρτα σε πόρτα. Έκανα πωλήσεις, ψυχαγωγία, σεμινάρια παιδικής εκπαίδευσης και ήμουν στην εκτελεστική θέση στον Χρυσό Οδηγό. Τα εγκατέλειψα τα πάντα για να τον βοηθήσω. Είμαστε αυτοί – επαρκές, αλλά πιστεύω ότι δεν έχουμε το μερίδιο αγοράς μας με βάση την αναγνωσιμότητα του ιστότοπου. Οι εταιρείες λειτουργούν. Ανοίγω νέες ενότητες στον ιστότοπό μας, αυτοκίνητο και ταξίδια, αυτοκίνητο και εκδρομές, τις καλύτερες βόλτες με αυτοκίνητο, αυτοκίνητο και μόδα , ένα κομμάτι που γνωρίζω πολύ καλά. Το καλοκαίρι πήγαμε συνολικά στη Μύκονο με τέσσερα μοντέλα αυτοκινήτων και προτείνουμε παραλίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία “.

Ζουν μέσα Πειραιώς, σε Καστέλλα, έχετε δύο κορίτσια, και αν αναρωτιέστε ποιος οδηγεί, η απάντηση είναι απλή. Γεώργιος. Το «κακό» είναι ότι οι έντεκα χρονών δίδυμες κόρες του, η Κωνσταντίνος και το Ελένη, το μπαμπά του μπαμπά, τους αρέσει η ταχύτητα και τον παροτρύνουν να πατήσει το γκάζι.

Το “LIGHT” στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

.Source