Η BMW M4 τα βλέπει όλα στα 280 km / h (+ βίντεο)

Έχουμε δει σε πολλά βίντεο με πλήρες γκάζι στο autobahn, οι οδηγοί δεν καταλήγουν τελικά στην τελική ταχύτητα λόγω κίνησης. Όχι απαραίτητα στην αριστερή λωρίδα, αλλά στις παρακείμενες. Δεν θέλει πολλά να είναι σπατάλη, αρκεί η αμέλεια στον έλεγχο των καθρεπτών ή ένας λανθασμένος υπολογισμός της ταχύτητας του επερχόμενου οχήματος. Ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι του α BMW M4, σχεδόν να το βιώσω στο δέρμα του.

Δείτε επίσης: Τελικός με Volvo C70 T5 και σχεδόν “bang” (+ βίντεο)

Η δίθυρη έκδοση του M3 F80, ανάλογα με την έκδοση, αποδίδει από 431 έως 500 ίππους. Ακόμα και το κανονικό, μαζί του Εξακύλινδρος twinturbo 3 λίτρων σε σειρά ανέγγιχτη, είναι ικανή 0-100 km / h σε 4,1 dl. (με το 7-τάχυτο DCT ως το συγκεκριμένο, 4,3 dl. με το 6-τάχυτο εγχειρίδιο) και πολύ άνετα ταξίδια σε κόπτης 250 km / h. Ποιος είναι ο πρώτος που θα φύγει όταν λαμβάνεται η απόφαση για βελτίωση. Ο S55 παίρνει άλογα με χαρακτηριστική ευκολία, φτάνοντας τα 450 με αλλαγή καυσαερίων.

Εδώ δεν ξέρουμε πόσα άλογα κρύβονται κάτω από την κουκούλα. Η ταχύτητα του M4, ωστόσο, δεν χρειάζεται δυναμόμετρο για να εντυπωσιάσει – και, στην περίπτωση αυτή, για να τρομάξει. Το αυτοκίνητο πιάνει και διατηρεί χωρίς διακοπή 280 km / h, περνώντας σαν σιφόνι δίπλα στα άλλα αυτοκίνητα. Αυτό είναι όπου ο οδηγός της κάνει το μεγάλο λάθος, όπως και με τόσο μεγάλη κίνηση και με τόσο μεγάλη ταχύτητα, είναι στατιστικά απίθανο -έστω και για Γερμανούς εξοικειωμένους με τέτοιες καταστάσεις- να μην πάει στραβά. Ενας Mazda 3 λειτουργεί ως απόδειξη του θεωρήματος, με τον οδηγό του για αλλάζει δύο λωρίδες και στο ρίχνεται προς τα εμπρός από την καλπασμένη BMW. Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά και τα φρένα συνεργάζονται για να σώσουν τη ζωή κατεβάζοντας τη βελόνα του μετρητή από 280 έως 140 km / h εντός 3 dl. και αποφεύγοντας τη συγχώνευση με το πίσω μέρος του ιαπωνικού hatchback.

Δείτε επίσης: Το “Fast” με την Porsche συντρίβει έναν ποδηλάτη (+ βίντεο)

Η BMW M4 τα βλέπει όλα στα 280 km / h (+ βίντεο)

Source