Η Toyota παρουσίασε την έκδοση Targa του Supra

2.814 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2020

Η Toyota παρουσίασε την έκδοση Targa του νέου Supra και απομένει να δούμε αν θα το θέσει σε παραγωγή.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Η Toyota παρουσίασε μια νέα ιδέα που ονομάζεται GR Supra Sport Top στην φετινή έκθεση SEMA, η οποία γίνεται ψηφιακά. Το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά η έκδοση Targa του ολοκαίνουργιου Supra, με το ίδιο το ίδιο να το λέει ολόκληρη η κατασκευή επηρεάστηκε σαφώς από το Supra Targa της γενιάς A80 και ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το Heritage Edition του τρέχοντος Supra που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Για να «κόψει» την οροφή, η Toyota έπρεπε να δοκιμάσει μια σειρά μεθόδων επειδή η «λειτουργία» αποδείχθηκε πιο δύσκολη από την αρχικά αναμενόμενη. Η στέγη αφαιρέθηκε τελικά και αντικαταστάθηκε με δύο τρισδιάστατα πάνελ που εκτυπώθηκαν από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Βόρειας Αμερικής της εταιρείας. Προκειμένου να μην επηρεαστεί η ακαμψία του αυτοκινήτου, οι μηχανικοί ενίσχυσαν τμήματα της οροφής και του πλαισίου, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση να μην αλλάξει η αρχική σχεδίαση του αυτοκινήτου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα της Toyota να λανσάρει την έκδοση Targa του Supra, καθώς μια τέτοια πιθανότητα μπορεί να αναστατώσει τη BMW. Ο λόγος είναι ότι η βαυαρική μάρκα προσφέρει το Z4, την μετατρέψιμη έκδοση του Supra (τα δύο αυτοκίνητα μοιράζονται μηχανικά ανταλλακτικά αλλά έχουν σαφείς διαφορές στη φιλοσοφία), και έτσι μια έκδοση Targa μπορεί να έχει «μειώσει» τις πωλήσεις από το γερμανικό roadster.

Θα μάθουμε σύντομα εάν η Toyota θα παράγει επιτέλους ένα Supra Targa.

Source