Βενζίνη με Peugeot 106 “Type R” (+ βίντεο)

Ο τίτλος δεν προέκυψε από τυπογραφικό σφάλμα, αλλά ούτε οι Γάλλοι αποφάσισαν να συνεργαστούν με τους Ιάπωνες. Όχι επίσημα. Ανεπίσημα, μέσω της βελτίωσης, το Peugeot 106 GTi και Honda Civic Type R συνθέστε ένα παρανοϊκό ντουέτο στο ίδιο πακέτο!

ο 106 Ράλι / GTi διακρίθηκαν στα εργαστήρια των βελτιωτών. Με ή χωρίς turbo, τετρακίνηση, εκκεντροφόρους άξονες, ακόμη και συμπιεστές, τα πειράγματα Peugeot είναι εκεί έξω. Το ίδιο ισχύει για τον τύπο R, ατμοσφαιρικό. Η υπερφόρτιση του κορυφαίου Civic συνέπεσε με την οικονομική «αδράνεια» στη χώρα μας, οπότε τα FK2 και FK8 είναι εξαιρετικά σπάνια στην ελληνική οδό. ο ΕΡ3 και το FN2, όμως, πουλήθηκαν με τις ψυχές τους. Όχι μόνο εδώ, διεθνώς. Απόλυτα αναμένεται να αγκαλιαστεί από τον κόσμο της βελτίωσης.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο κράμα Peugeot 106 Rallye και Evo! (+ βίντεο)

Όπως και στη Σαξόραλα, έτσι και στην ατμοσφαιρική “Tappers” η ρύθμιση δίνει και παίρνει. Υπάρχει μια λύση σε κάθε απαίτηση, ωστόσο η παράδοση υπαγορεύει τη διατήρηση του K20A σε κανονική λειτουργία αναπνοής. Επιπλέον, μπορεί άνετα να ξεπεράσει τα 240 άλογα χωρίς τη μεσολάβηση ενός υπερτροφοδότη. Αυτό στο μηχανοστάσιο GTi φτάνει τα 250 ίππους, με βάρος 850 κιλά. Στα 3,45 κιλά ανά άλογο, αυτό το Peugeot έχει καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος από το τρέχων τύπος R και 508 Peugeot Sport Μηχανική, συγχέοντας ακόμη και τον ίδιο τον εγκέφαλο με το γκάζι του!

Δείτε επίσης: Hell Integra Type R 300PS και 780kg! (+ βίντεο)

Όπως θα δούμε, ο κόφτης 8.000+ σ.α.λ. σημαίνει προσωρινό συναγερμό ενεργοποιώντας το φως του κινητήρα ελέγχου! Μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται σε κάθε αλλαγή, χωρίς το αυτοκίνητο να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Η υγεία αντικατοπτρίζεται στο ρυθμό επιτάχυνσης και στο τέλος των βελονών.

https://www.youtube.com/watch?v=7wwOBWq6Q2ο

Βενζίνη με Peugeot 106

Source