Η Ferrari ετοιμάζει 2 ακόμη SUV. Θα είναι ηλεκτρικό;

Μέσα στο 2021, η Ferrari θα παρουσιάσει το πρώτο της SUV, το Purosangue, με το αυτοκίνητο με το όνομα F175 και θα κυκλοφορήσει το 2022.

Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό SUV της Scuderia, καθώς οι αναφορές θέλουν η ιταλική εταιρεία να ετοιμάσει δύο ακόμη SUV, τα οποία είναι κωδικοποιημένα F244 και F245. Αυτά θα βασίζονται στην ευέλικτη πλατφόρμα Purosangue, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 ηλεκτρικούς κινητήρες με συνδυασμένη απόδοση έως και 620 hp.

Το SUV με κωδικό όνομα F244 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2024, ενώ το με κωδικό όνομα F245 δύο χρόνια αργότερα, το 2026. Πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια, αλλά ακόμη και μια μάρκα όπως η Ferrari δεν εξαιρείται από τους αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών. ρύπους, οπότε ο ηλεκτροκινητήρας είναι σίγουρα μεταξύ των επιλογών του

Με τη ζήτηση για μοντέλα SUV ισχυρότερη από ποτέ, υπάρχει μια μεγάλη ανεκμετάλλευτη αγορά που η ιταλική μάρκα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί για να συμπληρώσει τη σειρά σπορ αυτοκινήτου της.

Το Purosangue θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό του, θα έχει ανάρτηση αέρα με δυνατότητα ρύθμισης ύψους, προηγμένη αναστρέψιμη που θα βελτιώσει το off-road και off-road του αυτοκινήτου, ενώ μεταξύ των κινητήρων του θα υπάρχει ένα νέο βύσμα V6 twin-turbo σε υβριδικό, υβρίδιο 700 ίππων V8 και ατμοσφαιρικό V12 800 ίππων.

.Source