Ο Άγιος Βασίλης μοιράζεται με M3 400HP (+ βίντεο)

Βρισκόμαστε στις πύλες των Χριστουγέννων και όλοι περιμένουμε τον αγαπημένο Άγιο να αφήσει ένα δώρο κάτω από το δέντρο. Ειδικά αν πρόκειται για μια υστερική BMW M3 E36 400 hp και στο πλάι!

Δείτε επίσης: Υπερβολικές επιταχύνσεις με BMW M3 E36 (+ βίντεο)

Το αυτοκίνητο που αντικαθιστά το έλκηθρο, ο Ρούντολφ και η παρέα του, συμμετέχει στο φινλανδικό πρωτάθλημα ράλι. Είναι η αγαπημένη παρουσία του κοινού, χάρη στις εντυπωσιακές πόζες που παίρνει και στον απαίσιο ήχο του κινητήρα. Ο S50 in-line εξακύλινδρος φυσικός αναρροφημένος 3,2 λίτρα έχει μια νέα κεφαλή, πιο άγριους εκκεντροφόρους, υψηλότερη συμπίεση, μεγαλύτερες πεταλούδες και ακροφύσια, καθώς και μια αναβαθμισμένη πολλαπλή εξαγωγής και εισαγωγής. Είναι αυτονόητο ότι ο εγκέφαλος που τα διαχειρίζεται είναι επίσης νέος, έχοντας στη δουλειά του 400 hp και πάνω από 360 Nm.

Διαβάστε επίσης: Το Ράλλυ της Ακρόπολης επιστρέφει στο WRC!

Ενας Σειριακό κουτί 6 ταχυτήτων φροντίζει να στείλει ισχύ στους πίσω τροχούς, ενώ το γυμνό εσωτερικό και το ρολό κλουβί είναι υπεύθυνα για τη μείωση του βάρους και την αύξηση της ακαμψίας αντίστοιχα. Ο βαυαρικός κινητήρας περιστρέφεται έως και 9.000 σ.α.λ., γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με μελωδίες υψηλής συχνότητας και πορώδους. Πολύ καλύτερα από τους χαρούμενους ήχους κουδουνιών από τάρανδο, δεν βρίσκετε;

Ο Άγιος Βασίλης μοιράζεται με M3 400HP (+ βίντεο)

Source