Ο χρόνος Ford F-150 είναι σύντομος (βίντεο)

Η ηλεκτρονική κινητικότητα μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένη όσο στην Ευρώπη, αλλά στις Η.Π.Α. των ΗΠΑ έχουν πολύ δρόμο ακόμη. Μιλάμε για τη χώρα καταγωγής της ούτως ή άλλως Τέσλα, ενώ από την άλλη πλευρά είναι χαρακτηριστικό ότι οι νεοσύστατες εταιρείες ξεκινούν. Η τρελή ζήτηση για το ηλεκτρικό Hummer προτού ακόμη τεθεί σε παραγωγή είναι επίσης αξιοσημείωτη.

Σε παρόμοια στοιχήματα κοινού και Πέρασμα για την ηλεκτρική παραλαβή του και στην πραγματικότητα δεν θα είναι κάτι δύσκολο να κριθεί από το γεγονός ότι το F-150 είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Και τα στελέχη της εταιρείας έχουν ξεκινήσει έναν καλό γύρο στοιχείων teaser, όπως ένα σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook που μας δείχνει το F-150 Electric στο χιόνι.

Για να είμαστε ακριβείς, η ηλεκτρική παραλαβή σε μαύρο χρώμα φαίνεται να γλιστρά στο χιόνι σε μια ειδικά σχεδιασμένη πίστα και να κάνει κάποιες βόλτες με το Mach-E. Όχι τυχαία, δεδομένου ότι το σύστημα πρόωσης θα έχει πολλά κοινά μέρη και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει ένας ηλεκτρικός κινητήρας σε κάθε άξονα που θα τονίζει F-150, όχι μόνο το πιο ήσυχο αλλά και το πιο δυνατό.

Ταυτόχρονα, το ηλεκτρικό φορτηγό θα έχει διάφορες άλλες πρακτικές εγκαταστάσεις για τον επαγγελματία. Για παράδειγμα, θα διαθέτει ένα ειδικό σύστημα έλξης με τον ηλεκτρικό κινητήρα, το μπροστινό χώρο αποσκευών για αντικείμενα, ειδικό τροφοδοτικό για τη χρήση εργαλείων και άλλη μαγεία που θα λατρέψουν οι Αμερικανοί. Και όχι μόνο…

Source