Το πρώτο Tesla Model 3 που κατασκευάστηκε στην Κίνα έφτασε στο Βέλγιο

Το πρώτο Tesla Model 3 που κατασκευάστηκε στην Κίνα (ή MIC) έφτασε στην Ευρώπη και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Την Πέμπτη 26/11 έφτασε στο λιμάνι του Zeebrugge (Βέλγιο) το πλοίο Τοσκάνη, το οποίο φέρει το μοντέλο Tesla 3 κατασκευασμένο στην Κίνα. Είναι η πρώτη φορά που τα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας που κατασκευάζονται στο Gigafactory στη Σαγκάη εισάγονται στην Ευρώπη. Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από ένα μήνα (27 Οκτωβρίου).

Το θηλαστικό “κατάστημα αυτοκινήτων” μεταφέρεται από 5.000 έως 5.500 Ολοκαίνουργιο μοντέλο 3 κατασκευασμένο στην Κίνα και εξοπλισμένο με τις νέες μπαταρίες CATL LFP. Σύμφωνα με αναφορές, αυτές είναι κυρίως εκδόσεις Standard Range Plus.

Ήταν ήδη στο λιμάνι Grand Aurora που έφτασε μερικές ώρες αργότερα, μεταφέροντας μοντέλα Tesla που ελήφθησαν από το Σαν Φρανσίσκο.

Οι παραδόσεις των οχημάτων στους νέους ιδιοκτήτες τους θα ξεκινήσουν σύντομα, με την Tesla να ελπίζει ότι το 2020 θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ορίζοντας έναν πενταψήφιο αριθμό εγγραφών τον Δεκέμβριο.

Πηγή

.Source