Επίσημο ντεμπούτο για το Ford Mustang Mach-E Επίσημο ντεμπούτο για το Ford Mustang Mach-E

2.270 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2020

Το Autotriti.gr ήταν παρόν στην επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Ford Mustang Mach-E το οποίο, εκτός από το όνομα, έχει υιοθετήσει πολλές από τις “χάρες” του θρυλικού αυτοκινήτου πόνυ.

Ford: Ford: Puma & Kuga με όφελος 1.000 ευρώ & εγγύηση 8 ετώνFord: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΤΗΤΑ: Βρείτε ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης και ό, τι πρέπει να γνωρίζετε

Ο Πέρασμα οργάνωσε μια διαδικτυακή εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της γκάμας της Mustang Mach-E, του Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, στο οποίο το autotriti.gr. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν λεπτομερώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Ford Crossover, το οποίο φέρει περήφανα τα εμβλήματα Mustang και φυσικά συνδυάζει την απόδοση και το στυλ με την ηλεκτρική ενέργεια και τις μηδενικές εκπομπές.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου βρίσκεται κεντρικά μεταξύ των αξόνων και κάτω από το δάπεδο, επιτυγχάνοντας χαμηλό κέντρο βάρους που υποστηρίζει τον σπορ χαρακτήρα και τη δυναμική συμπεριφορά που βρίσκουμε στο Mustang και στην έκδοση με το βασική μπαταρία 68 χρήσιμων kWh με 288 κελιά (τυπική περιοχή), καθώς και σε μεγαλύτερος με 376 κελιά και τη χρήσιμη χωρητικότητά τους 88 kWh (εκτεταμένο εύρος).

Η ισχύς της μπαταρίας μεταφέρεται σε έναν καινούργιο, ψύξη λαδιού AC (AC) στον πίσω άξονα, καθώς και σε ένα πρόσθετο στις εκδόσεις τετρακίνησης που βρίσκονται στον μπροστινό άξονα. Αλλά ας δούμε τις εκδόσεις με περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Η κίνηση στους πίσω τροχούς Mustang Mach-E αποδίδει 269 ίππους στην έκδοση με τη μικρή μπαταρία (τυπική σειρά), 294 ίππους σε αυτήν με τη μεγαλύτερη (εκτεταμένη εμβέλεια) και ροπή 430 Nm εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από 0-100 km / h από 6,1 έως 6,2 δευτερόλεπτα
  • Το τετράτροχο Mustang Mach-E αποδίδει 269 ίππους με μπαταρία τυπικής εμβέλειας, 351 ίππους με μπαταρία εκτεταμένου εύρους και ροπή 580 Nm εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από 0-100 km / h από 5,1 έως 5,6 δευτερόλεπτα
  • Η Mustang Mach-E First Edition με τετρακίνηση και μπαταρία μεγάλης εμβέλειας στον βασικό εξοπλισμό της, αποδίδει ροπή 351 ίππων, 580 Nm και επιταχύνει από 0 έως 100 km / h σε 5,1 δευτερόλεπτα
  • Το “θυελλώδες” Mustang Mach-E GT με τετρακίνηση και μπαταρία μεγάλης εμβέλειας στον βασικό εξοπλισμό της, αποδίδει 487 ίππους με “τεράστια” ροπή 860 Nm (!) και επιταχύνει από 0 έως 100 km / h σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.
Τα αποτελεσματικά συστήματα κίνησης προσφέρουν καθαρά ηλεκτρική αυτονομία έως 610 χλμ. (Πρωτόκολλο WLTP) για το Mustang Mach-E με κίνηση στους πίσω τροχούς και έως και 540 km για το τετρακίνητο Mustang Mach-E και την Πρώτη Έκδοση.

Η επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι γρήγορη και εύκολη. Η Ford προσφέρει στους αγοραστές του νέου Mustang Mach-E έναν προαιρετικό φορτιστή τοίχου Ford Connected Wallbox για ταχύτερη, εξυπνότερη και πιο άνετη φόρτιση στο σπίτι. Διαθέσιμο σε εκδόσεις 7,4 kW και 11 kW, ο φορτιστής μπορεί να φορτίσει την μπαταρία Mustang Mach-E από 10 έως 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου 6 ώρες.

Η συμβατότητα για γρήγορη φόρτιση DC προσφέρεται στάνταρ. Όταν φορτίζεται με ισχύ έως και 150 kW σε φορτιστή στην κοινοπραξία IONITY, το σύστημα κίνησης πίσω τροχών Mustang Mach-E με μπαταρία εκτεταμένης εμβέλειας ανακτά ένα μέσο εύρος 119 km με φόρτιση περίπου 10 λεπτών. Το τετράτροχο Mustang Mach-E με μπαταρία εκτεταμένης εμβέλειας και τα μοντέλα First Edition θα μπορούν να προσθέσουν μέσο όρο 107 km με φόρτιση περίπου 10 λεπτών.

Το νέο ηλεκτρικό Mustang Mach-E – το πρώτο μοντέλο παραγωγής που έχει δημιουργήσει η Ford από την αρχή ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές – αναμένεται στην Ευρώπη από τις αρχές του 2021.

Source