Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από την Abarth

Ο Abarth σειρά Ρεκόρ Guinness για μια κατηγορία που πολλοί δεν ήξεραν ότι υπήρχαν, αλλά πρέπει να μάθουμε αργά. Ζούμε στην ψηφιακή εποχή.

Διαβάστε επίσης: Από 23.000 ευρώ το νέο συλλεκτικό Abarth 595

Οι Αυστριακοί δημοσίευσαν μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, ζητώντας από τους ιδιοκτήτες του Abarth να ανεβάσουν φωτογραφίες των αυτοκινήτων τους. Μέσα σε 1 ώρα, συλλέχθηκαν 868 εικόνες. Μια παράσταση που είναι ένα ρεκόρ όλων των εποχών σε “ψηφιακές συγκεντρώσεις”! Ως μέρος της «ψηφιακής ημέρας Abarth», η εκδήλωση προώθησε την κοινωνική απόσταση και πλησίασε το 5.000 μέλη του 87 επίσημα σωματεία, που αριθμούν το ταχύτερο Fiat στον πλανήτη Επιπλέον, υπάρχει η κοινότητα “Scorpionship”, η οποία δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δείτε επίσης: Άβαφο Fiat Ritmo Abarth του ’83 με 1.000 χλμ!

Ο Abarth δεν είναι η πρώτη φορά που σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, καθώς πριν από δύο χρόνια, το 124 Spider έθεσε τη μπάρα για το γρηγορότερο “8ari”, περνώντας 5 φορές μεταξύ και περίπου 2 άλλων 124 Spider στα 45,66 dl., Στα χέρια του Alastair Moffatt . Ο συνδυασμός του αγγλικού οδηγού ακροβατικής επίδειξης και της Fiat μάς έδωσε μια άλλη παρουσία Guinness, όταν ένα 500 σταθμευμένο σε μια περιοχή μόλις 7,5 εκατοστά μακρύτερο από το μήκος του αμαξώματος, το 2015.

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από την Abarth

Source