810 ίππων Ο Wrangler βασανίζει την άσφαλτο (+ βίντεο)

Πριν από περίπου ένα μήνα, H. Τζίπ παρουσίασε τα πιο ισχυρά και ταχύτερα Καυγατζής όλων των ηλικιών. ο Rubicon 392 έχει κάτω από την κουκούλα ατμοσφαιρικό 6,4 Hemi V8 του 470 hp και 637 Nm ροπής, βρέθηκαν στο Dodge Charger / Challenger / Durango SRT και στο Grand Cherokee SRT8. Ο ίδιος κινητήρας, με 200 κυβικά μέτρα λιγότερο, η προσθήκη ενός συμπιεστή και ορισμένων περιφερειακών, παρέχει 710 ίππους στο Hellcat. Στην εντελώς βελτιωμένη μορφή του, υπερβαίνει τα 800 άλογα Για Δαίμονας. Ένα τέτοιο μετακινεί τον παρανοϊκό Wrangler που θα δούμε.

Διαβάστε επίσης: Πόσο καίγεται το ισχυρότερο αγρόκτημα στην ιστορία;

Η μετατροπή έγινε από RubiTrux, στη Βόρεια Καρολίνα, και ο τρίθυρος Wrangler επιλέχθηκε ως βάση. Η δύναμη τους φτάνει 810 hp και ροπή 972 Nm, οπότε αν το συνδυάσουμε με το κοντό μεταξόνιο του αυτοκινήτου, σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο για οδήγηση. Το “δαιμονοποιημένο” τζιπ, φυσικά, δεν έχει σχεδιαστεί για να μπει στις γωνίες. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από το κιτ ανύψωσης όσο και από τα καθαρά ελαστικά βρωμιάς. Οι εκτός δρόμου διαδρομές ήταν και παραμένουν πεδίο δράσης, παρά την τέλεια αντιστοιχισμένη εικόνα του καμένου ελαστικού στην άσφαλτο.

Δείτε επίσης: New Jeep Renegade and Compass 1,3 lt. Turbo έως 240hp

Δεν υπάρχει λόγος για απόδοση, αλλά ας πάρουμε το Rubicon 392 ως πυξίδα. Με 470 hp, ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων (αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων) και παρόμοια ελαστικά, επιταχύνει στα 100 km / h από ακινησία στα 4,5 dl. και ολοκληρώνει τα 400 σε 13 dl. Ο ανεπίσημος Wrangler Demon έχει 340 άλογα περισσότερο και είναι ελαφρύτερο. Απλά βάζουμε στο μυαλό μας…

Source