0-345 km / h με VW Golf MK2 1.375HP (+ βίντεο)

Ο VW Golf δεύτερης γενιάς ζει δεύτερη νεολαία μέσω της βιομηχανίας της βελτίωσης. Πολλά MK2 υπερβαίνουν τα 400 ή 500 ίππους, με το εύρος των μετατροπών, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης 1.800 hp από το GTI, της ροπής και του υπερσυμπιεστή από το GTI MK3, του υπερσυμπιεστή και του συμπιεστή ή του υπερσυμπιεστή από το 2.8 VR6, την αναβάθμιση του G60 και ούτω καθεξής.

Δείτε επίσης: “Πιστόλια” με το νέο VW Golf R (+ βίντεο)

Αυτό που σπάει χρονόμετρα / ταχύμετρα και θα παρακολουθήσουμε παρακάτω, έχει το κλασικό Κινητήρας V6 κάτω από την κουκούλα και πάρα πολλές αναβαθμίσεις. Πρώτα απ ‘όλα, το υπερκομβισμός στα 3 λίτρα. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα μέσα καθώς όλα τα κινούμενα μέρη, αλλά και το μπλοκ, ενισχύονται. Ένα θεατρικό turbo στέλνει την παράσταση στο 1.375 άλογα και τροφοδοτεί όλους τους τροχούς μέσω του τετρακίνητου συστήματος κίνησης 4Κίνηση – σημαίνει σε βελτιωμένη μορφή. Το χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων δεν μπορούσε ποτέ να τα χειριστεί 1.244 Nm ροπή, έτσι αντικαταστάθηκε με μία αγωνιστικές σειρές 6 σχέσεων.

Δείτε επίσης: 0-316 km / h με Opel Kadett GSi 1.250HP (+ βίντεο)

Το πλαίσιο είναι δεμένο με ρολό και η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη, ωστόσο όπου θα περιμέναμε ειδικά ελαστικά έλξης (τα γνωστά “μπαλόνια”), βλέπουμε το αυτοκίνητο να χρησιμοποιεί ελαστικά δρόμου (γύρω από τους τροχούς του πρώτου Audi A3). Ωστόσο, είναι επίσης κατάλληλο για δημόσιους δρόμους. Με αυτά τα ελαστικά, το θηριώδες γκολφ συνεχίζει 340 km / h σε 800 μέτρα και φτάνει τα 345, έως ότου ο οδηγός απελευθερώσει τον επιταχυντή μετά τη γραμμή τερματισμού. Σύμφωνα με το βίντεο, η τελική του ταχύτητα είναι 354 km / h!

0-345 km / h με VW Golf MK2 1.375HP (+ βίντεο)

Source