Οι αναγνώστες οδήγησαν το Renault Captur, συν-οδηγό AutoTriti

1.881 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/12/2020

Για άλλη μια φορά, το AutoTirti ήταν κοντά στους αναγνώστες του, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες του νέου Renault Captur. Livadi Suites. Από εκεί, οι αναγνώστες μας είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τις “εξερευνήσεις” τους επιλέγοντας μία από τις 4 ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές μας και οδηγώντας τους για περίπου 2 ώρες. Και οι 4 διαδρομές που είχαμε σχεδιάσει οδηγήθηκαν σε μικτό έδαφος, έτσι ώστε αυτές που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του Captur να μπορούν να σχηματίσουν μια πλήρη εικόνα του συγκεκριμένου μοντέλου. Αλλά ας γνωρίσουμε καλύτερα το Renault Captur και να δούμε τι λένε οι τυχεροί αναγνώστες μας, στο θέμα που ακολουθεί.

Renault compact crossover σε 2ο Η γενιά του ήρθε στη χώρα μας πριν από λίγους μήνες. Εστιάζοντας στον νεανικό και κομψό σχεδιασμό του, το πλήρες τεχνολογικό του προφίλ, τον μεγάλο χώρο για δεδομένα κατηγορίας και το άνετο και ασφαλές προφίλ οδήγησης, το νέο Captur είναι ένα από τα πιο σημαντικά και αξιόλογα μοντέλα του διαγωνισμού σήμερα.

Εμφάνιση

Το Captur ξεχωρίζει για την κομψή του εμφάνιση και κομψότητα, εκφράζοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Renault. Ταυτόχρονα, μέσω της αύξησης των διαστάσεων του σε σχέση με το προηγούμενο, αποκτά έναν ακόμη πιο επιβλητικό χαρακτήρα, κάτι που τονίζεται από τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης και τους 36 εντελώς διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων αμαξώματος και οροφής που προσφέρει η Renault γι ‘αυτό. Το “δικό μας” Captur, το οποίο μπόρεσαν να οδηγήσουν οι αναγνώστες μας, ήταν βαμμένο στο χρώμα Blue Iron, το οποίο του δίνει έναν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.

Μας είπαν για την εμφάνισή του …

“Μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά στο μπροστινό μέρος με τα χαρακτηριστικά του φώτα.”
“Το μυϊκό του σχέδιο με κέρδισε γιατί εκφράζει το δυναμισμό του, αλλά χωρίς να επικεντρώνεται αποκλειστικά σε αυτό.”

Εσωτερικοί χώροι

Το εσωτερικό του Renault Captur είναι μοντέρνο, ποιοτικό και υψηλής τεχνολογίας με το σχεδιασμό “Smart Cockpit”, όπως το αποκαλεί η Renault, για να προβάλει έναν νεανικό και πρακτικό χαρακτήρα. Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από καλής ποιότητας πλαστικά, μαλακό σε πολλά σημεία, ενώ ο μοντέρνος αέρας του συμπληρώνεται από τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής 7 ή 9,3 ιντσών του συστήματος ψυχαγωγίας. Εκμεταλλευόμενος την αύξηση των διαστάσεων και του μεταξόνιου, το Captur προσφέρει πλούσιους χώρους για τους επιβάτες του αλλά και χώρο 536 lt. για τις αποσκευές τους.

Μας είπαν για τις εγκαταστάσεις του …

“Καθίστε τέλεια και απολαμβάνετε ένα όμορφο εσωτερικό στο Captur. Μου άρεσε ιδιαίτερα το ταμπλό και η ποιότητά του γενικά”.
“Το μεγάλο συρόμενο ντουλάπι μπροστά και οι χώροι του είναι εντυπωσιακοί. Με τα συρόμενα καθίσματα στο πίσω μέρος μπορείτε να αλλάξετε τους χώρους σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας”.

Source