Πώς είναι 302 km / h χωρίς στέγη; (+ βίντεο)

Τα μετατρέψιμα προσφέρουν αυτήν την πολυπόθητη αίσθηση ελευθερίας. Η επαφή με τη φύση, το αίσθημα του αέρα στα μαλλιά (εκείνοι που το έχουν), τόσο πολύ – ειδικά τις μέρες που ζούμε – είναι απαραίτητη απελευθέρωση από ό, τι μας αφορά. Συνήθως, ένα καμπριολέ σημαίνει μια χαλαρή βόλτα. Αλλά πολλοί είναι γρήγοροι. Και το Porsche 911 Turbo S θεωρούνταν ο βασιλιάς τους.

Δείτε επίσης: 911 Turbo S “ground” Aventador SVJ and 812! (+ βίντεο)

Η κορυφαία έκδοση του 992 δεν χρειάζεται πολλές προτάσεις. Το μάθαμε πολύ καλά από ένα βίντεο με αντιπάλους, όπου ταπεινώνει όποιον τολμά να το προκαλέσει. Ο twinturbo εξακύλινδρος μπόξερ 650 hp και 800 Nm βγάζει το supercar από το Zuffenhausen, χάρη στη συνεργασία με το ντουέτο αυτόματο κιβώτιο τετρακίνησης 8-ταχυτήτων. Ο Είδος άμαξας είναι 70 κιλά βαρύτερα (1.710 συνολικά), ωστόσο ο χρόνος για 0-100 km / h είναι ελαφρώς πιο αργός (2,8 dl αντί για 2,7) και ο τελικός ίδιος, στα 330 km / h.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι 1.800 άλογα από μέσα (+ βίντεο)

Αυτό σημαίνει ότι όποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του ανοιχτού Turbo S, έχει στη διάθεσή του όλη την καταιγίδα επιτάχυνσης του κλειστού. Απλά, χωρίς στέγη. Στη βόλτα θα πάμε δεν θα δούμε τη βελόνα του μετρητή να τελειώνει. Ωστόσο, το 302 χλμ / ώρα Η ταχύτητα σύλληψης είναι προσιτή ακόμη και για τους σπορ σπορ μοτοσικλετιστές, χωρίς κράνος. Εδώ, αντίθετα, δέστε τον εαυτό σας με την άνεση του δερμάτινου κάδου, ανεβάζετε παράθυρα-ανεμοφράκτες, φοράτε θέρμανση, σηκώστε το αεροτομή και ξεκινήστε τον εαυτό σας στον ορίζοντα.

Πώς είναι 302 km / h χωρίς στέγη;  (+ βίντεο)

Source