Αναφορά παράβασης Λαμβάνετε το 25% του προστίμου

75.840 επιτυχίες στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2020

Τι θα λέγατε εάν για κάθε παράβαση κυκλοφορίας που κάποιος παραπονιέται στην Τροχαία, έλαβε το 25% του προστίμου; Πόσο ηθικό είναι και σε ποιο βαθμό θα μειωθούν οι παραβιάσεις;Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Οι τοπικές αρχές εξετάζουν νέα μέτρα για τη μείωση των παραβιάσεων της κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη. Η πρόταση που τέθηκε σε ψηφοφορία προβλέπει ότι η πόλη θα επιβάλει μέρος του προστίμου σε αυτόν που παραπονιέται για παραβίαση.

Ο κύριος σκοπός αυτού του μέτρου είναι να τιμωρήσει τους παραβάτες που μπλοκάρουν λωρίδες λεωφορείων και ποδηλάτων, που σταθμεύουν σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμια, αναγκάζοντας τους πεζούς να βγουν στο δρόμο θέτοντας σε κίνδυνο. Αυτό το μέτρο θα ισχύει επίσης για κρατικά ή δημοτικά αυτοκίνητα, όπως περιπολίες και οχήματα της Νέας Υόρκης. Το μέτρο προβλέπει επίσης αύξηση του προστίμου για παράνομη στάθμευση από 115 $ σε 175 $.

Έτσι, το άτομο που θα αναφέρει την παράβαση θα λάβει το 25% του ποσού του προστίμου, δηλαδή για παράδειγμα τα 44 $ από τα 175 που είναι το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει ήδη στη Νέα Υόρκη για όσους ενημερώνουν τις Αρχές για εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό θα συμβάλει στη μείωση των παραβάσεων και των κινδύνων για τους πεζούς και τους ποδηλάτες. Αυτή η πρόταση δεν έχει ακόμη εγκριθεί και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με το εάν αυτό το μέτρο είναι αποτελεσματικό.

Source