Αγρο-τιτανικός μάχη 1.500 αλόγων! (+ βίντεο) – AutoGreekNews

Είναι πολύ απίθανο να βρει ένα αγρόκτημα που μπορεί να το αντιταχθεί Ram TRX 1500, είτε μιλάμε για εργοστάσιο ή ακόμα και βελτιωμένο. ο Shelby F-150 Super Snake Sport αλλά όχι μόνο στέκεται ψηλά στην ισχυρότερη και ταχύτερη παραλαβή εργοστασίων όλων των εποχών, αλλά καταφέρνει να το φέρει στα όριά του!

Διαβάστε επίσης: Η RAM των μπροστινών τροχών 88 hp

Το TRX εκτελεί 702 hp και 887 Nm ροπή από τέρας συμπιεστή 6,2 λίτρων που έχει κάτω από την κουκούλα, επιταχύνοντας 100 km / h από στάση εντός 4,5 dl. και το καλύπτει 400ari σε 12,9 dl.! Απίστευτοι αριθμοί για παραλαβή 3 τόνων (2.880 κιλά), που πατάει καθαρά ελαστικά βρωμιάς. Αυτό, σύμφωνα με τον Dodge, σημαίνει ότι παρόμοιος ρυθμός επιτάχυνσης μπορεί να συμβεί σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο εδάφους! Η ανάρτηση προσανατολίζεται επίσης σε αναζητήσεις εκτός δρόμου, έχοντας μακρά διαδρομή και αναλογικά απαλή ρύθμιση.

Δείτε επίσης: Μάχες μάχες με τους Hilux, Amarok και Ranger (+ βίντεο)

Το “σούπερ φίδι” του Shelby, από την άλλη πλευρά, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το κομμάτι. Ελαστικά υψηλής απόδοσης, σκληρότερη και χαμηλότερη ανάρτηση, κιτ σώματος και κάλυμμα στο σώμα βεβαιωθείτε ότι το βελτιωμένο F-150 προσφέρει μέγιστη απόδοση ασφάλτου. Όπου, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, επιταχύνεται πρώτα 100 km / h σε μόλις 3,4 dl.! Απόδοση επιπέδου Supercar, επιτυγχάνεται χάρη στο επίσης συμπιεστής V8, 5 λίτρα εδώ, από 770 ίππους και ροπή 900+ Nm! Από ένα ακλόνητο φαβορί, το TRX γίνεται αουτσάιντερ.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το ισχυρότερο αγρόκτημα στην Ελλάδα;

Παρά τα πλεονεκτήματα του Super Snake, ωστόσο, ο κορυφαίος Ram ξεκινά καλύτερα! Και παραμένει μπροστά μέχρι σχεδόν στα μισά του αγώνα. Καταφέρνει να μείνει εκεί μέχρι τη γραμμή τερματισμού, ή μήπως τελικά δοκιμάσει το δηλητήριο της Ford;

Αγρο-τιτανικός μάχη 1.500 αλόγων!  (+ βίντεο)

Source