Ο άνθρωπος που δεν έχει βαρεθεί με το VW Golf (+ βίντεο)

Κάθε πετρέλαιο που σέβεται τον εαυτό του, μπορεί να ονειρευτεί μόνο κάποια στιγμή ότι διαθέτει μια συλλογή αυτοκινήτων. Τα αγαπημένα του, για να είμαι ακριβής. Ένας Άγγλος στις ΗΠΑ έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Ενα όνειρο γεμάτο VW Golf.

Δείτε επίσης: VW Polo 1.0 TSI προς πώληση 75.000 ευρώ!

Ο Steve Smith και ο αδελφός του μεγάλωσαν στη δεκαετία του ’80. Μια εποχή που γράφεται στα καταστήματα της ιστορίας ως “χρυσή” για καυτές πόρτες. Στην καρδιά τους βρίσκεται το Golf GTI MK2. Οι αδελφοί Smith απέκτησαν 6 αυτοκίνητα στη δεκαετία του ’80, πριν περάσουν τον Ατλαντικό. Εκεί, το πάθος τους για το VW, και ειδικά το Golf, παρέμεινε αδιάσπαστο, αποτελώντας μέχρι σήμερα μια συλλογή με 17 από αυτά! Οποιαδήποτε φύση και κατάσταση. Από το εξαιρετικά συλλεκτικό Ράλλυ γκολφ, σε βελτιωμένα VR6 και GTI MK3, από εκεί έως Γκολφ Cabrio MK3 και άλλο 5-6 Golf MK2, συμπεριλαμβανομένου ενός “Πειρασμένο” GTD.

Διαβάστε επίσης: Τι διατηρεί η VW Golf από το 1974;

Ο Άγγλος εκτελεί τις εργασίες συντήρησης και κάνει τα έργα του, έχοντας μερικά αυτοκίνητα για δωρητές ανταλλακτικών. Μέσα στη συμμορία του γκολφ, υπάρχουν επίσης οι γεύσεις του «αγώνα», με τη μορφή 3 Jetta (η οποία, ωστόσο, είναι αρκετά παραμελημένη).

Δείτε επίσης: Απίστευτη συλλογή με 300 αυτοκίνητα ονείρου!

Source