Ο Hoonicorn του Ken Block “το βάζει” με ένα Shelby GT500

Αν δεν έχετε δει τα προηγούμενα εννέα επεισόδια της σειράς Hoonigan του Ken Block, ο 53χρονος Αμερικανός είχε πρόσφατα την ιδέα ότι από τότε που οι παίκτες βιντεοπαιχνιδιών Forza Horizon 4 χρησιμοποιούν το Hoonicorn σε εικονικούς αγώνες drag και κερδίζουν, γιατί να μην δουν τις δυνατότητες του πολύ τροποποιημένου αμερικανικού μάστανγκ στην πραγματική ζωή; Έτσι, η σειρά των βίντεο “Hoonicorn Vs the World” γεννήθηκε “.

Στο σημερινό επεισόδιο, βλέπουμε το Hoonicorn V2 να βρίσκεται δίπλα σε ένα Mustang Shelby GT500, το οποίο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο της σειράς Ford. Αυτό συμβαίνει επειδή κάτω από την κουκούλα κρύβεται ένας συμπιεστής κινητήρας 5,2 λίτρων V8 που αποδίδει 760 ίππους και 847 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) Tremec 7 ταχυτήτων, το οποίο μετατοπίζεται σε μόλις 100 ms και στέλνει σύστημα μετάδοσης κίνησης στον πίσω άξονα, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο από 0 έως 100 km / h σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. ., ενώ το 0-160-0 km / h έρχεται σε 10,6 δευτερόλεπτα. Ζυγίζει 1.915 κιλά.

.Source