Το ανοιχτό Toyota Supra παρουσιάστηκε. The Heritage Edition με 500 συν ιπποδύναμη

Η είδηση ​​ότι η Toyota πρόκειται να παρουσιάσει μια έκδοση του νέου Supra χωρίς σταθερή οροφή δεν είναι καινούργια, μέχρι σήμερα όμως το μόνο πράγμα που είχε έρθει στο φως ήταν οι προσπάθειες των μηχανικών της ιαπωνικής εταιρείας να απαλλαγούν από την υπερβολική μέταλλο από την οροφή του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου.

Σήμερα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αφού το Toyota Supra Sport Top είναι πλέον γεγονός. Υπενθυμίζει ένα targa παρά ένα παραδοσιακό roadster, το “ανοιχτό” Toyota Supra δημιουργήθηκε με την ευκαιρία της έκθεσης μετά την αγορά προϊόντων και βελτιώσεων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Έτσι, το γνωστό SEMA μπορεί να έχει αναβληθεί φέτος, αλλά απέτυχε να αποθαρρύνει τους Ιάπωνες και τη δημιουργικότητά τους. Επομένως, δεν είναι μόνο η Sport Top έκδοση του Supra που θα πρωταγωνιστούσε υπό άλλες συνθήκες στο SEMA 2020 αλλά και η Heritage Edition του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου, της οποίας η ισχύς ξεκίνησε πάνω από 500 ίππους.

Για να γίνει αυτό, αναβαθμίστηκαν διάφορα μέρη του εξακύλινδρου εξακύλινδρου κινητήρα από τα εργαστήρια του Μονάχου και της BMW. Για να είμαστε ακριβείς, έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στον υπερσυμπιεστή εξάτμισης και στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου, ενώ η ίδια πορεία ακολούθησε τόσο η ανάρτηση του αυτοκινήτου όσο και το σύστημα πέδησης.

Επιστρέφοντας στο Supra Sport Top, η απουσία σταθερής οροφής κατέστησε απαραίτητη την δομική ενίσχυση του σκελετού, ενώ όσον αφορά τις αφαιρούμενες επιφάνειες, είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό και μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν στο χώρο αποσκευών.

Αυτό που απομένει να αποδειχθεί είναι αν τα δύο έργα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στη γραμμή παραγωγής ή αν παραμένουν για πάντα δύο εντυπωσιακά σόου αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες μιας έκθεσης που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα:

Ένα άθικτο Toyota Supra του 1994 παίρνει το μυαλό και τα χρήματά μας

Source