Συντριβή μάστανγκ σε τιμή-δώρο! – AutoGreekNews

Η απόκτηση ενός Ford Μάστανγκ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για πολλούς. Ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε μια πολύ μικρή τιμή, αλλά σε μια ελαφρώς γκρεμισμένη μορφή.

Οι δημοπρασίες GSA υποβάλλουν προσφορές δύο ολοκαίνουργια πόνυ, που δεν κατάφερε να κυλήσει τους τροχούς στο δρόμο και έγινε ινδικά χοιρίδια. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητα Δοκιμές αντίκτυπου NHTSA (του αμερικανικού EuroNCAP). Τόσο το κίτρινο όσο και το μπορντό υποβλήθηκαν στο δοκιμές πλευρικής σύγκρουσης, σχετικά με την προστασία του οδηγού. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αριστερή πλευρά έχει μεγάλη ζημιά στο πλαίσιο και το σώμα, ενώ οι αερόσακοι έχουν ανοίξει. Έχουμε δει την επισκευή χειρότερων συντριβών, αλλά ακόμη και αν κάποιος έχει τέτοια πρόθεση, τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να οδηγηθούν στο δρόμο καθώς δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα. Τι θα μπορούσε κανείς να κάνει με ένα σοβαρά τραυματισμένο Mustang;

Διαβάστε επίσης: Ποιο ελληνικό αυτοκίνητο έγινε πίτα σε συντριβή;

Αλλά φυσικά, ανταλλακτικά! Εκτός από την αριστερή πλευρά και ορισμένα μειονεκτήματα όπως τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα (πίσω φώτα και προφυλακτήρες), τα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά υγιή! Η καλωδίωση, το υπόλοιπο σώμα, οι τροχοί, τα ελαστικά, τα φρένα, το κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να χρησιμοποιηθούν αλλού, καθιστώντας τους δύο Mustang ιδανικούς δωρητές. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με τετρακύλινδρος 2.3 EcoBoost του Ροπή 310 ίππων και 475 Nm. Σε κίτρινο συνδυάζεται με Μη αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ η μπορντό έχει το Αυτόματο SelectShift 10 ταχυτήτων.

Δείτε επίσης: Η πληγωμένη Ferrari GTC4 Lusso έγινε “κουτί” (βίντεο)

Το αυτόματο είναι επίσης το φθηνότερο (αλλά και αυτό που το έχει «φάει» περισσότερο, αφού υποβλήθηκε σε δοκιμή σύγκρουσης σε μια στήλη), με την τιμή του μέχρι τώρα να είναι 3.525 $2.895 ευρώ). Το εγχειρίδιο κοστίζει 5,576 $ (4.580 ευρώ). Δείτε επίσης πώς το κίτρινο έφτασε σε αυτήν την κατάσταση.

Συντριβή μάστανγκ σε τιμή-δώρο!

Source