Η Honda έμεινε από ανταλλακτικά για το Type R!

Το Coronavirus προκαλεί παγκόσμιο πονοκέφαλο σε όλα τα είδη εμπορικών και βιομηχανικών συναλλαγών. Οι επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ασχοληθούν με το φάρσα Brexit. Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες μετακινούν τα εργοστάσιά τους για να καλύψουν τη διαφορά, άλλοι προσλαμβάνουν τον Αντόνοφ για τη δημιουργία αποθεμάτων, αλλά μερικές – όπως Honda– αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θύμα εδώ, η παραγωγή του Civic Type R.

Δείτε επίσης: Πώς παράγονται οι τροχοί της Honda Civic Type R Limited Edition

Το πεντάθυρο Civic κατασκευάζεται στο Swindon και το μεταφορά της παραγωγής της στο εργοστάσιο της Βόρειας Αμερικής. Προς το παρόν, παραμένει κατασκευασμένο στην Αγγλία. Κάτι που ισχύει και για τον τύπο R. Λόγω του λιμάνια σε λιμάνια, καθώς πολλές εταιρείες – όχι μόνο αυτοκινητοβιομηχανίες – σπεύδουν να εφοδιάσουν πριν από το τέλος της χρονιάς, πράγμα που θα σημαίνει ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Η Honda δεν έχει ανταλλακτικά! Μια εξέλιξη που την ανάγκασε να σταματήσει τις μηχανές του εργοστασίου για μια ημέρα, ενώ δεν αποκλείεται ότι θα χρειαστεί να σταματήσει την παραγωγή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν συνεχιστεί η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του νέου Honda Civic Type R στην Ελλάδα

Στην πραγματικότητα, μερικές παραγγελίες – δεν ξέρουμε αν η Honda είναι σε αυτά- θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, καθώς τα φορτηγά πλοία που τα μεταφέρουν δεν περιμένουν να πάρουν το “εντάξει” για πρόσδεση στα βρετανικά λιμάνια, αλλά συνεχίζουν στους επόμενους προορισμούς! Οι Ιάπωνες σκέφτονται σοβαρά να στραφούν σε εναέρια μεταφορά, ώστε να μην αντιμετωπιστούν περαιτέρω προβλήματα με τη διαδικασία παραγωγής του best seller τους. Σύμφωνα με τη θέση του Νέα αυτοκινήτων, προς το παρόν πληρώνεται μόνο από τον τύπο R, καθώς για τις άλλες εκδόσεις διατηρείται ένα βασικό απόθεμα Ωστόσο, το οποίο αναμένεται να εξαντληθεί σύντομα.

Δείτε επίσης: Το Honda S2000 επιστρέφει με τον κινητήρα Type R!

Source