Χαζεύονταν στο κινητό του (?) Και έκανε γυαλιά και καρφιά

Ο Η οδήγηση χρειάζεται πάντα επαγρύπνηση, μεγάλη φροντίδα και χωρίς χαζεύεις. Ακόμα κι αν ο οδηγός κοιτάξει αλλού για ένα δευτερόλεπτο, δεν είναι πολύ αργά. Ειδικά το Η αντιμετώπιση των κινητών είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς μπορεί εύκολα να γίνει η αιτία βίαιης σύγκρουσης.

Δείτε επίσης: Έκανε οκτώ και κατέληξε στον τοίχο (+ βίντεο)

Σε αυτό το συγκεκριμένο ατύχημα δεν γνωρίζουμε αν ο οδηγός κοιτούσε το κινητό τηλέφωνο (αν και είναι πολύ πιθανό), αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το βλέμμα ήταν στραμμένο αλλού και όχι στο δρόμο. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φρενάρει, όταν μπροστά υπήρχε μια μεγάλη ουρά με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και τα φρένα πιέστηκαν. Ο οδηγός του λευκού, μεγάλου SUV Subaru Ανάβαση δεν συνειδητοποίησε εγκαίρως τι συνέβαινε λίγα μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη δύναμη πίσω από ένα Toyota Tacoma. Ακόμα κι αν το Subaru ήταν εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα πέδησης, δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά, καθώς η κατάσταση επιδεινώθηκε από τον υγρό δρόμο.

Το περιστατικό καταγράφηκε κάμερα από ένα Tesla Model 3 και δείχνει καθαρά την αργή αντίδραση του προγράμματος οδήγησης Subaru. Το μπροστινό όχημα του Toyota Tacoma δεν διέφυγε από τη σύγκρουση, η οποία με τη σειρά της χτυπήθηκε. Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ότι η ζημιά περιορίστηκε σε υλικές ζημιές

Δείτε επίσης: Γαλλική εκκαθάριση μεταξύ Σαξόρων (+ βίντεο)

Παρακολουθήστε το βίντεο της βίαιης σύγκρουσης παρακάτω:

Source