Το πιο οικονομικό μικρό turbo των 13.855 ευρώ

Τα αυτοκίνητα με μικρούς κινητήρες turbo είναι πλέον η πλειοψηφία της αγοράς και βρίσκονται σε κάθε κατηγορία και μοντέλα τιμών. Το κύριο πλεονέκτημά του συρρίκνωση είναι ότι από μηχανικά σετ μικρής χωρητικότητας, όπως 1.000 άριες “αρκετά” βγαίνει. Είναι επίσης μικρότεροι σε όγκο και βάρος από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ατμοσφαιρικά 1,4 λίτρα. ή 1,6 lt. Επιπλέον, έχουν αρκετή ροπή από χαμηλές στροφές, οπότε δεν χρειάζονται μεγάλη πίεση για να επιταχύνουν ή να διατηρήσουν έναν ομαλό ρυθμό στο ταξίδι.

Δείτε επίσης: Ποιο αυτοκίνητο πηγαίνει Αθήνα – Θεσσαλονίκη με 15 ευρώ;

Στη δημοφιλή κατηγορία του μικρά αυτοκίνητα, οι προτάσεις που υπάρχουν με μικρά αλλά ισχυρά μηχανικά σύνολα turbo είναι πάρα πολλές. Μεταξύ αυτών, το χαμηλότερη τιμή έχει το ΤΠΔ SEAT Ibiza 1.0, το οποίο πωλείται από 13.885 ευρώ, χωρίς να λείπει κάτι απαραίτητο.

Σε εξοπλισμός της αρχικής έκδοσης Style Αυτά περιλαμβάνουν: 6 αερόσακους, αυτόνομο σύστημα πέδησης, ηλεκτρικά μπροστινά και πίσω παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, κλιματισμό, αισθητήρα βροχής, δερμάτινο τιμόνι και μοχλούς ταχυτήτων και σύστημα ήχου με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

Δείτε επίσης: Νέο SEAT από 5 ευρώ την ημέρα

Ο 3-κύλινδρος στροβιλοκινητήρας ταιριάζει απόλυτα στην Ίμπιζα, καθώς με τον 95 άλογα και Ροπή 175 Nm από 1.500 σ.α.λ. συνδυάζει κομψές επιταχύνσεις με χαμηλή κατανάλωση. Επιταχύνει συγκεκριμένα σε 0-100 km / h σε 10,9 dl. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 182 km / h, με μεικτή κατανάλωση 4,6 l / 100 km και εκπομπές CO2 104 g / km. Στην πράξη, αυτός ο κινητήρας με το 5-τάχυτο κιβώτιο, δείχνει μια πολύ πολιτισμένη λειτουργία και τραβά από χαμηλές στροφές. Επιπλέον, το μικρό SEAT κερδίζει αμέσως τον οδηγό του με τη σταθερότητα που δείχνει σε κάθε διαδρομή, τη σταθερή αίσθηση και την άνεση που προσφέρει η πολύ καλά ρυθμισμένη ανάρτηση.

Στο εσωτερικό, με τις «καθαρές» γραμμές σχεδίασης, η εργονομία προτιμάται, ενώ τα σκληρά πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί διακρίνονται για την προσεκτική τους εφαρμογή. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Ibiza είναι οι άνετοι χώροι για τη μεταφορά τεσσάρων ενηλίκων επιβατών, καθώς και το κορμός 355 λίτρων.

Δείτε επίσης: Αυτοκίνητο με 15.550 ευρώ και 125 άλογα

Source