Το ηλεκτρικό θηρίο θα έχει επίσης μια έκδοση SUV

Το GMC Hummer EV θα κυκλοφορήσει επίσης σε έκδοση SUV, η οποία παρουσιάστηκε κατά την παρουσίαση της στρατηγικής General Motors.

Η General Motors θα ακολουθήσει μια επιθετική τακτική μέχρι το 2025, επενδύοντας περισσότερα από 27 δισεκατομμύρια δολάρια σε ηλεκτρικά οχήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Μέρι ΜπάραΘα κυκλοφορήσουν 30 νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Τα περισσότερα από αυτά (άνω των 20) φέρουν το λογότυπο Chevrolet και Cadillac και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Ένα από αυτά τα νέα μοντέλα είναι και την έκδοση SUV του ηλεκτρικού Hummer. Αυτό το συγκεκριμένο όχημα υπήρχε ως φόντο κατά τη διάρκεια της ψηφιακής παρουσίασης της στρατηγικής της General Motors και φυσικά έφτασε στα μάτια όλων.

Δεν υπήρχαν λεπτομέρειες σχετικά με το SUV Hummer EV, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με την έκδοση παραλαβής. Η κυκλοφορία του στην αγορά αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά από αυτήν της παραλαβής, δηλαδή προς το 2022.

Τι γνωρίζουμε για την παραλαβή του Hummer EV

Σας υπενθυμίζουμε ότι το φθινόπωρο του 2021, θα ξεκινήσει η παραγωγή της κορυφαίας έκδοσης του Hummer EV pick-up, που ονομάζεται Edition 1.

GMC Hummer EV
GMC Hummer EV

Αυτός θα είναι εξοπλισμένος με τρεις κινητήρες των οποίων η συνολική απόδοση θα φτάσει σε αυτούς 1.000 ίππους (746 kW) και 15,592 Nm ροπής. Ενεργοποιώντας το σύστημα ελέγχου εκτόξευσης “Watts to Freedom”, το ηλεκτρικό θηρίο θα κάνει τη διαδικασία 0-96 km / h σε περίπου 3 δευτερόλεπτα!

Το Hummer EV χρησιμοποιεί τη νέα μπαταρία Ultium που αναπτύχθηκε από την εταιρεία και υπόσχεται αυτονομία που υπερβαίνει 563 χιλιόμετρα. Η μπαταρία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 350 kW και μπορεί κάτω από αυτές τις συνθήκες μέσα σε 10 λεπτά για να εξασφαλίσει μια απόσταση 161 χιλιομέτρων. Αυτή θα είναι η πρώτη έκδοση που θα τεθεί σε παραγωγή το φθινόπωρο του 2021 με τιμή εκκίνησης 112.595 $.

Θα υπάρξουν τρεις άλλες φθηνότερες εκδόσεις, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σταδιακά στην αγορά μέχρι την άνοιξη του 2024.

Πηγή

.Source