Προηγούμενο σχέδιο Το Dacia Duster κλείνει

Ο Προηγούμενο σχέδιο έχει γίνει γνωστή για την ικανότητά της να αλλάζει την εικόνα των τετρακίνητων προτάσεων που ασχολείται. Για να είμαι ακριβής, όχι μόνο ο εικόνα αλλά και αυτός σκοπός Για οι οποίες έχουν δημιουργήθηκε.

Πριν από λίγους μήνες, οι εικόνες ενός καθαρά άσφαλτος Dacia Duster είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον μας καθώς ήταν η πρώτη φορά που δημοφιλές SUV ανέλαβε αυτόν τον ρόλο.

Σήμερα, τα πράγματα επιστρέφουν στο φυσιολογικό, καθώς το Duster ανακτά τον χαρακτήρα του, επενδύοντας στις εκτεταμένες δυνατότητες εκτός δρόμου που παρέχονται από τις βασικές παρεμβάσεις της Prior Design

Τα ελαστικά ρύπου, η προστατευτική ράβδος έλξης, ο εργάτης, οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και ο ακραίος αεροδυναμικός διαχύτης με τα δύο άκρα εξάτμισης είναι μόνο μερικές από τις αναβαθμίσεις που συμβάλλουν ακραία αλλαγή του καλοπροαίρετου Dacia Duster.

Η μάσκα οροφής, τα πρόσθετα φώτα και το “αναπνευστήρα” του κινητήρα συμπληρώνουν την εικόνα του αυτοκινήτου, η οποία μπορεί να μην είναι σημαντικά διαφορετική από αυτήν των εκδόσεων του Duster, αλλά προσφέρουν απαραίτητο… τόμος που μπορεί να λείπει από τα πιο δημοφιλή -με διαφορά- πρόταση σε εύρος του Ντάσια.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Dacia Duster στη Ρωσία;

Αποκτήστε θέση: Renault Clio ή Dacia Sandero σε μισή τιμή;

Source