Έκανε το μάγκα σε ένα τρακτέρ και το πίεσε (+ βίντεο)

Η οδήγηση απαιτεί πολλή προσοχή, ηρεμία και ψυχραιμία, επειδή οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά μερικές φορές τα νεύρα σπάνε και η κατάσταση μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Όπως συνέβη εδώ, όπου ο οδηγός ενός Mercedes E-Class Ο σταθμός βαγόνι πήγε να παίξει μάγκα στον οδηγό του τρακτέρ, αλλά το τελευταίο τελικά δεν μάσησε.

Δείτε επίσης: Το αυτοκίνητο που ταπείνωσε την αστυνομία (+ βίντεο)

Όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο, ο οδηγός της Mercedes περνάει συνεχώς πιέζοντας το κέρατο στον οδηγό του τρακτέρ. Στη συνέχεια προσγειώνεται στα φρένα και ο οδηγός του τρακτέρ πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, επειδή μπορεί να μην έχει χρόνο να φρενάρει. Ο εκδικητικός οδηγός της Mercedes μπαίνει πάλι μπροστά του, πιέζει ξανά τα φρένα και το άγριο γεωργικό όχημα κολλάει πίσω από το μεγάλο βαγόνι, προκαλώντας του ζημιά.

Μετά το δυστύχημα, και οι δύο σταματούν, ενώ ο οδηγός της E-Class κατεβαίνει για να ζητήσει την αλλαγή. Αναφέρεται ότι ο οδηγός του τρακτέρ λέει “Μπράβο, έχω καταγράψει τα πάντα“, Ενώ ο άλλος οδηγός απαντά”Και εγώ».

Δείτε επίσης: Είναι σωστό ή λάθος το φρενάρισμα του κινητήρα;

Αυτό που προηγήθηκε της προσπέρασης δεν είναι γνωστό, ωστόσο η απόφαση του οδηγού της Mercedes να παίξει με τα φρένα τρακτέρ αλλά και με τα νεύρα του οδηγού του, σίγουρα δεν ήταν η πιο σωστή. Τώρα θα τρέχουν και οι δύο με την ασφάλιση και την αστυνομία.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

Source