Εδώ είναι το νέο Nissan Navara! (+ vid)

Το νέο Navara αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2021 με σημαντικές δομικές και σχεδιαστικές τροποποιήσεις και αυξημένες δυνατότητες μεταφοράς.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, η Nissan παρουσίασε τη νέα γενιά Navara, η οποία βρίσκεται στις λατινικές αγορές. Αμερική και Μεξικό, διαθέσιμα με το όνομα “Σύνορο».

Δεδομένης της μακροπρόθεσμης εξειδίκευσης της ιαπωνικής εταιρείας στην ανάπτυξη και κατασκευή αποτελεσματικών και, κυρίως, στιβαρών επαγγελματικών οχημάτων, Το νέο Navara είναι σαφώς το πιο προηγμένο που η εταιρεία παρουσίασε στα 80+ χρόνια συμμετοχής της στην κατηγορία Pick-Up.

Αντανακλώντας πλήρως τις μελλοντικές φιλοδοξίες της εταιρείας, όπως περιλαμβάνονται στο στρατηγικό σχέδιο “Nissan NEXT Μετασχηματισμός», Όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να παρουσιάσει 12 νέα μοντέλα μέσα στους επόμενους 18 μήνες και πωλήσεις 1 εκατομμυρίου ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως μέχρι το τέλος του 2023, το νέο Navara πρέπει να επιδείξει έναν σημαντικά τροποποιημένο σχεδιασμό αμαξώματος όπου, στο μέτωπο, συναντάμε ένα νέα μάσκα και Νέα – Πλαίσιο “C” – φωτιστικά ενώ υπάρχουν πολλά τροποποιήσεις στον προφυλακτήρα, ο σχεδιασμός της καμπίνας, ο χώρος φόρτωσης κ.λπ., όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που σας προσφέρουμε.

Σε σχετικές δηλώσεις, Ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan Ashwani Gupta είπε συμπεριλαμβανομένου: “. Έχουμε εξοπλίσει το νέο Navara με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων τεχνολογιών, προκειμένου να διασφαλίσουμε την αναβάθμιση της ενεργού συμπεριφοράς του σε θέματα ασφάλειας και δρόμου, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Ταυτόχρονα, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, χωρίς συμβιβασμούς στην αποδοτικότητά του. Αυτό για τους πελάτες μας μεταφράζεται σε αυτοπεποίθηση, οδηγική απόλαυση, πρακτικότητα και υπερηφάνεια στην κατοχή μιας νέας γενιάς Navara».

Με βάση όλα τα παραπάνω και σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η εταιρεία μέχρι στιγμής, το νέο Navara θα είναι εξοπλισμένο με ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογικού εξοπλισμούNissan Ευφυής ΚινητικότηταΠου περιλαμβάνει στοιχεία όπως Έξυπνη προειδοποίηση εμπρός σύγκρουσης που είναι σε θέση να ανιχνεύσει δεδομένα σχετικά με την κίνηση των δύο οχημάτων μπροστά προκειμένου να μειώσει την πιθανότητα σύγκρουσης με περισσότερα από ένα οχήματα, το σύστημα Έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης που μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα τα φρένα για να αποφευχθούν πιθανές συγκρούσεις και το Ευφυής οθόνη παρακολούθησης (με ειδικές κάμερες για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι συμβαίνει γύρω από το όχημα) που έχει τώρα μια ειδική-έξτρα- λειτουργία κατά την οδήγηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Ταυτόχρονα, όσον αφορά τα μηχανικά μέρη του νέου Navara, η Nissan δηλώνει ότι ο οπίσθιος άξονας ενισχύεται, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο καθώς και οι διαστάσεις της περιοχής φόρτωσης έχουν αυξηθεί ενώ το νέο – ενσωματωμένο – βήμα στον πίσω προφυλακτήρα, διευκολύνει την πρόσβαση στο σώμα.

Την ίδια στιγμή Το σύστημα διαχείρισης έχει επίσης αποδεχθεί παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιωθεί η ευελιξία του οχήματος σε ελιγμούς σε μικρούς χώρους, αλλά και η αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός όταν οδηγεί σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, η ποιότητα οδήγησης έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στη “αισθητή” μείωση (όπως αναφέρεται συνήθως) μείωση των κραδασμών και τη βελτίωση της ηχομόνωσης της καμπίνας.

Μέσα στην καμπίνα, Το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα καθώς και το τιμόνι και το ταμπλό έχουν επανασχεδιαστεί..

Ταυτόχρονα, σε επιλεγμένες αγορές, η Nissan θα προσφέρει μία νέα έκδοση που ονομάζεται “PRO-4X” το οποίο διακρίνεται για το δυναμισμό και τις δυνατότητες κίνησης σε διαδρομές εκτός δρόμου, σε αντιστοιχία με αυτό που προσφέρει π.χ. Ford με τις εκδόσεις “Raptor” του νέου Ranger.

Περισσότερα για το νέο Nissan Navara που ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ταϊλάνδη τον Δεκέμβριο και από το 2021 και σε διάφορες άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί …

Source