Το Genesis GV80 σπρώχνει τις ρωγμές (+ βίντεο)

Σπάνια θα δείτε ένα πολυτελές SUV λερωμένο και ακόμη πιο σπάνια θα το δείτε πραγματικά εκτός δρόμου. Οι τριχωτοί εκπρόσωποι της πιο δημοφιλούς κατηγορίας στον κόσμο, ωστόσο, είναι από τους πιο καλά προετοιμασμένους για τέτοιες καταστάσεις. Κάτι που αποδεικνύεται από την εκδρομή του Genesis GV80 πάνω σε βράχους και λάσπη.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει το πολυτελές SUV Genesis GV80;

Το κορυφαίο SUV της μάρκας πολυτελείας της Hyundai διαθέτει «ξάρτια» ηλεκτρονικών συστημάτων, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Επισκόπηση δρόμου. Αυτό σαρώνει το δρόμο ραντάρ και προετοιμάζει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ για ανώμαλες συναντήσεις πριν ακόμη χτυπηθούν. Μακριά από την άσφαλτο, αναλαμβάνει το τετρακίνητο σύστημα κίνησης και το τρία λειτουργικά προγράμματα: Λάσπη, χιόνι και άμμος. Κάθε ένα επηρεάζει την απόσβεση της ανάρτησης, την τροφοδοσία ρεύματος, την απόκριση του γκαζιού και την παρεμβολή ελέγχου πρόσφυσης. Στην κατάσταση Mud, στην πραγματικότητα, ενεργοποιείται αυτόματα Έλεγχος καθόδου Hill και η κεντρική οθόνη 14,5 ιντσών δείχνει πόση ροπή πηγαίνει σε κάθε τροχό, μαζί με γωνίες κλίσης και εμβάπτισης.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα μυστικά για οδήγηση εκτός δρόμου

Το αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε ήταν η κορυφαία έκδοση, μαζί του twinturbo 3,5 V6 380 ίππων και 530 Nm. ο 8ari αυτόματο είναι η μόνη μετάδοση σε ολόκληρη τη σειρά GV80, αλλά η διαφορικό κλείδωμα είναι ένα τυπικό προνόμιο στα 3,5 αμπέρ (προαιρετικά στα υπόλοιπα). Παρα τις Τροχοί 22 ιντσών και ελαστικά 265/40, η μεγάλη Γένεση αποδεικνύεται καλύτερη από το αναμενόμενο και περνά άνετα μέσα από τρύπες νερού, λασπωμένους λόφους και βράχους που είναι επικίνδυνες για την ακεραιότητά της. Όπως σε πολλές περιπτώσεις πολυτελών SUV, το μεγαλύτερο θάρρος και τα ελαστικά των οδηγών θα κάνουν τα φρένα εκτός δρόμου, παρά τις γενικές δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Τα πολυτελή SUV πηγαίνουν εκτός δρόμου; (+ βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=hyuhY99W60ο

Το Genesis GV80 σπρώχνει τις ρωγμές (+ βίντεο)

Source