Η Elon Musk μας προετοιμάζει για την επερχόμενη ενημέρωση του Tesla

Η Tesla ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο ενημέρωση v11, αλλά ο Έλον Μόσκ ήδη μας προετοιμάζει για σημαντικές προσθήκες λογισμικού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει την επερχόμενη αναβάθμιση μέσω OTA (over-the-air) σε όλα τα μοντέλα.

Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια των διακοπών, δηλαδή πριν από το τέλος του 2020. Παρόλο που η Tesla είναι συνηθισμένη σε πολλές ενημερώσεις OTA, τις διορθώστε ορισμένα προβλήματα ή κάντε μικρές αλλαγές, Ο Elon Musk θέλει να αυξήσει λίγο τις προσδοκίες μας, μέσω του λογαριασμού του στο Κελάδημα.

Όπως μπορούμε να δούμε παραπάνω, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla δηλώνει ότι η έκδοση v11 θα είναι “Φωτιά“Λοιπόν λογικά θα δούμε πραγματικά εντελώς νέα χαρακτηριστικά. Σαν να μην ήταν αρκετό, σε ένα σχόλιο κάτω από το Tweet απάντησε ότι η νέα έκδοση θα φέρει πολλά πράγματα που ήθελαν οι χρήστες, αλλά και πράγματα που δεν ήξεραν ότι ήθελαν.

Φυσικά, μόνο αυτός ξέρει τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας έχει πει στο παρελθόν είναι διεξαγωγή συνομιλιών μέσω βίντεο μέσω φωτογραφικών μηχανών Tesla, καθώς και ένα βιντεοπαιχνίδι που η εταιρεία ετοιμάζει ώστε να μπορεί κανείς να παίξει από την οθόνη του αυτοκινήτου. Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα.

Πηγή

.Source