Η νέα Mercedes C-Class είναι έτοιμη

Η αναπνοή διαχωρίζει τη νέα Mercedes-Benz C-Class από τη γραμμή παραγωγής. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από τις νέες φωτογραφίες του αυτοκινήτου που συνεχίζουν αμείωτα τις δοκιμές ανάπτυξης σε δημόσιους δρόμους.

Η νέα εμφάνιση του αυτοκινήτου φέρνει στο φως ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχεδίασης όσο περνάει ο χρόνος όσο μικρότερες είναι οι επιφάνειες που καλύπτονται από το καμουφλάζ.

Οι μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την τρέχουσα γενιά του αυτοκινήτου θα αφορούν τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, τα οποία πρόθυμα ή απρόθυμα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα, ηλεκτρική εποχή.

Το βάρος της γερμανικής σειράς sedan θα ανυψωθεί με τον βενζινοκινητήρα δύο λίτρων, ο οποίος θα είναι το σημείο εκκίνησης των περισσότερων διαμορφώσεων της νέας Mercedes-Benz C-Class.

Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την ύπαρξη του κινητήρα 1,33 λίτρων που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Renault και με την προϋπόθεση ότι η παρουσία ενός ηλεκτροκινητήρα θα μπορούσε να καλύψει τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις ενός premium sedan με διαστάσεις της C-Class.

Ένα γενναίο τεχνολογικό άλμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα συστήματα πληροφοριών και ψυχαγωγίας, ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης και πιο πολυτελούς S-Class καθώς και στον τομέα της ημιαυτόνομης οδήγησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους, οπότε το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ευρώπη και την Αμερική θα γίνει την επόμενη άνοιξη.

Source