Το Bentley Bacalar στα τελικά στάδια των δοκιμών

1.120 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/12/2020

Το ολοκαίνουργιο Bacalar, το πρώτο μέλος της νέας σειράς Bentley Mulliner Coachbuilt, ξεκίνησε την τελική φάση δοκιμών, λίγο πριν από την παράδοση των δώδεκα προ-πωλημένων αυτοκινήτων.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Το Bacalar Car Zero, όπως ονομάζεται το δοκιμαστικό πρωτότυπο, έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες μίλια, σε απαιτητικές δοκιμές σε διαδρόμους και δημόσιους δρόμους σε όλη την Ευρώπη, σε ένα εξαιρετικά συγκεντρωμένο πρόγραμμα 20 εβδομάδων. Το αυτοκίνητο ολοκλήρωσε με επιτυχία αεροδυναμικές δοκιμές σήραγγας, κορυφαίες ταχύτητες, χειρισμούς και δυναμικές αξιολογήσεις οδήγησης, αξιολογήσεις θορύβου και κραδασμών. Τώρα υποβάλλεται σε δοκιμές σχετικά με την ανθεκτικότητα, πριν από την τελική φάση της άριστης λειτουργίας σε ακραίες διαφορές θερμοκρασίας, στην περιοχή των 80 ° C.

Όλη αυτή η δουλειά είναι ζωτικής σημασίας καθώς το αυτοκίνητο περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 750 νέα ανταλλακτικά, με περισσότερα από 40 από αυτά κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, ενώ σχεδόν άλλα 100 κατασκευάζονται με χειροποίητες τεχνικές γρήγορης παραγωγής.

Με το όνομά του από το Laguna Bacalar στη χερσόνησο Yucatan του Μεξικού, αυτό το εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο, μια λίμνη που φημίζεται για τη μαγευτική φυσική ομορφιά της, συνεχίζει τη στρατηγική της Bentley να ονομάσει τα ορόσημα μοντέλα της, που ξεκίνησαν με το Bentayga. το 2015.

Ένα αριστούργημα, το Bacalar έχει σχεδιαστικό DNA και υλικά εμπνευσμένα από το όμορφα σκαλιστό, βραβευμένο πρωτότυπο EXP 100 GT, το οποίο έχει απονεμηθεί επανειλημμένα το “Concept Car of the Year” σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς. Τα εξωτικά υλικά περιλαμβάνουν τη βαφή τέφρας φλοιού ρυζιού, έναν βιώσιμο τρόπο για να επιτύχετε ένα πλούσιο μεταλλικό φινίρισμα, φυσικό βρετανικό μαλλί και ξύλο Riverwood ηλικίας 5.000 ετών από τα αρχαία Fenlands της Ανατολικής Αγγλίας.

Το Bacalar, το απόλυτο ανοιχτό, διθέσιο πολυτελές Grand Tourer στον κόσμο σήμερα, τροφοδοτείται από μια βελτιωμένη έκδοση του κινητήρα W12 TSI 6.0 λίτρων της Bentley. Ο πιο προηγμένος δώδεκα κύλινδρος στον κόσμο, σύμφωνα με τη μάρκα, παράγει ροπή 659 PS και 900 Nm. Ένα προηγμένο σύστημα Active All-Wheel-Drive κατανέμει ανεξάρτητα ροπή μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών. Επιτρέπει στο Bacalar να χρησιμοποιεί το πίσω τροχό όσο το δυνατόν περισσότερο για βέλτιστη απόδοση και πραγματική σπορ οδήγηση.

Source