Το πιο τύμπανο Hyundai i30 N στην αγορά!

Τα μοντέλα Hyundai N γίνονται όλο και πιο φανατικά και πολυάριθμα. Αλλά όλα ξεκίνησαν με i30 πριν από το facelift, το οποίο Προηγούμενο σχέδιο δεσμεύεται να μετατραπεί σε “bodybuilder”!

Διαβάστε επίσης: Νέο και ελαφρύτερο Hyundai i30 N με έως και 280 ίππους

Το κιτ αμαξώματος του γνωστού ενισχυτή αξίας, εκτός από το ότι είναι πλήρες, είναι επίσης εξαιρετικά εντυπωσιακό. Στο μπροστινό μέρος συναντάμε ένα μεγάλο διαχωριστικό, το οποίο “πιάνει” φούσκωμα των φτερών. Με τη σειρά τους αεραγωγες και τους στεγάζουμε νέοι τροχοί 19 ιντσών πολλαπλών ακτίνων. Το μάτι συνεχίζει επανασχεδιασμένες ποδιές, φτάνοντας μέχρι επίσης φουσκωμένα φτερά και το νέο πίσω προφυλακτήρα, διακρίνεται για το διαφορετικό διαχύτη και τις αεροδυναμικές προσθήκες στις πλευρές. Ο αερότομη δεν μπορούσα πλέον να μείνω εργοστάσιο δύο επίπεδα.

Δείτε επίσης: Νέες επιρροές Hyundai i20 N 204 PS και WRC (+ βίντεο)

Μηχανικά, δεν αναφέρονται αλλαγές, εκτός από τα ελατήρια χαμηλώματος, τα οποία εξυπηρετούν κυρίως το αισθητικό μέρος. Ο T-GDI 2 λίτρων αποδίδει 275 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 353 Nm στις 1.450-4.500 σ.α.λ., τροφοδοτώντας τους μπροστινούς τροχούς μέσω αυτού Μη αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Δεν ανακοινώνεται απόδοση, αλλά η επιτάχυνση από 0-100 km / h δεν θα διαφέρει σημαντικά από 6,1 dl. φυσιολογικού. Αντίθετα, ο κόφτης των 250 km / h, έχει λογικά προχωρήσει στα “αποδυτήρια”.

Διαβάστε επίσης: Όταν η προφορά Hyundai άφησε πίσω το Lancer Evo

Οι παρεμβάσεις του Προηγούμενου Σχεδιασμού δεν κοστίζονται παράλογα, όπως και 3.999 ευρώ μετατρέψτε το i30 N σε πρότυπο για αγώνες Touring Championship (οι τροχοί δεν περιλαμβάνονται ωστόσο).

Το πιο τύμπανο Hyundai i30 N στην αγορά!

Source