Ο νέος κινητήρας Ferrari ξεχωρίζει

Αυτή τη σεζόν στις Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 ήταν αναμφίβολα ένα από τα χειρότερα στην ιστορία του Scuderia Ferrari που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο υβριδικό σύνολο της ιταλικής ομάδας, η οποία για ένα ακόμη έτος αποδείχθηκε κατώτερη από τις περιστάσεις.

Έτσι, οι Ιταλοί βάζω προς το αναπτύσσω ένας νέο σύνολο κινήτρων θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να θέσει τέρμα στην εποχή των λίθων και ταυτόχρονα να απόλυτη κυριαρχία του Mercedes.

Την ίδια στιγμή που το κουρτίνα του αυτη την εποχη, πίσω στο Μαρανέλο ο μηχανικοί του Η Ferrari δούλευε πυρετωδώς για την ανάσταση της πιο ιστορικής ομάδας πλέγματος.

Θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της εργασίας των μηχανικών της Ferrari σε λίγους μήνες, ωστόσο, οι πρώτες αναφορές από το εσωτερικό της Scuderia έχουν διασκορπίζει τα χαμόγελα προς το πιστοί οπαδοί του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φάμπιανο Βαντόνε, τα αποτελέσματα από δοκιμές του νέος κινητήρας της Ferrari είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό. Φυσικά, ο κινητήρας δεν είναι αρκετός για τη Ferrari να διεκδικήσει τον τίτλο στην επόμενη αγωνιστική σεζόν, ωστόσο, το επιπλέον δύναμη θα κάνει το παρελθόν αρκετά από το αδυναμίες όπου παρουσιάζονται ο αυτοκίνητα του Scuderia φέτος.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από μέσα της Ferrari προστίθενται στις δηλώσεις του Μπινότο που είχε μιλήσει αρχές Νοεμβρίου για τον πρώτο θετικά δείγματα του νέος κινητήρας της Ferrari.

Στην πραγματικότητα, με την ευκαιρία του άφιξη του Γ. Sainz στο Maranello, το αρχηγός του Scuderia Ferrari φάνηκε σχεδόν σίγουρος ότι ο κινητήρας τους κόκκινα αυτοκίνητα δεν θα είναι το χειρότερος του πλέγμα, υπονοώντας ότι έχουν έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος.

Διαβάστε περισσότερα:

Το αφεντικό της Ferrari αποκαλύπτει χαοτική διαφορά ισχύος από τη Mercedes.

Ferrari: Το μαύρο κουτί της ελεύθερης πτώσης

Source