Η τραυματισμένη Ferrari GTC4 Lusso έγινε «κουτί» (βίντεο)

Το θέαμα ενός συντριφθέντος αυτοκινήτου είναι σίγουρα λυπηρό, ανεξάρτητα από τον τύπο του μοντέλου. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα Ferrari GTC4 Lusso, που έχει χάσει την… άθλια εμφάνισή του και από τη μία έχει γίνει σαν ένα τσαλακωμένο κουτί.

Δείτε επίσης: Η Ferrari με V12 ρυπαίνει λιγότερο από το Yaris!

Η επισκευή ενός Ferrari σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς δεν είναι ένα εμπορικό αυτοκίνητο που οι bodybuilders ξέρουν τι να ψάξουν και πώς να το επισκευάσουν. Πρώτα απ ‘όλα, το σώμα της GTC4 Lusso Είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, που δεν έχει καμία σχέση με απλό λαμαρίνα. Ωστόσο, ο “μάγος” bodybuilder Arthur Tussik δεν φαίνεται να εκφοβίζεται, αφού είναι πολύ καλός ξυλουργός. Ολόκληρη η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου (πιθανώς χτυπημένη από μεταλλικά φράγματα) υπέστη ζημιά, ενώ το πλαίσιο ήταν στραβό.

Έτσι, μετά από πολύ προσεκτική δουλειά, ο Ρώσος bodybuilder κατάφερε να επαναφέρει την αρχική λάμψη στο GTC4 Lusso. Σίγουρα ένα ανυποψίαστο άτομο δεν θα καταλάβει πώς ήταν πριν από το αυτοκίνητο και τι δουλειά έχει γίνει για να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση.

Δείτε επίσης: Glittering Integrale προς πώληση 160.000 ευρώ!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο με την επισκευή,… πριν και μετά:

Source