Φεστιβάλ θερινής ταινίας “Drive – in” στο Γλυφάδα Γκολφ

Ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ κινηματογράφου σε σχέση με τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας του κοροναϊού.

ΕΙΔΙΚΑ, αυτό το καλοκαίρι το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ “Drive in” θα ξεκινήσει στο μεγάλο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας.

Στην πραγματικότητα, Η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί για εισιτήριο, τρόφιμα και φάρμακα θα συλλέγονται για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου.

“Ετοιμάζουμε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο μέρος. Στο Γλυφάδα Γκόλφ αναβιώνουμε μια παλιά παραδοσιακή συνταγή, το drive-in”, λέει ο δήμαρχος. Γιώργος Παπανικολάου και συνεχίζει: «Με τους θεατές στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στην μοναδική πράσινη όαση της Αττικής, σε μια ειδική περιοχή, χωρίς προβλήματα για τη λειτουργία του σταδίου και χωρίς ταλαιπωρία για τους ντόπιους, η νοσταλγία της κίνησης σε επιστροφές. “Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί για εισιτήριο θα συλλέγουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές”.

Και ο κ. Παπανικολάου κατέληξε: “Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα. Αλλά αυτό το καλοκαίρι στη Γλυφάδα θα γίνουν συναυλίες, κινηματογράφος και θέατρο, με το αυτοκίνητο στο φεστιβάλ του δήμου μας”.

Οι οδηγοί επιστρέφουν απότομα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη εν μέσω πανδημίας. Όπως ανακοινώθηκε, η αλυσίδα Vox Cinemas, η οποία διαχειρίζεται 514 θέατρα σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, θα λειτουργεί με αυτοκίνητο στο Ντουμπάι την Κυριακή 17 Μαΐου, με χωρητικότητα 75 αυτοκινήτων και δύο ατόμων ανά όχημα, το μοναδικό στη μεγάλη επιχείρηση και τουριστικό κέντρο. αλλά όχι το πρώτο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Ποικιλία

Source