Μπορεί το McLaren P1 να “ρίξει” στο Huracan;

Αυτά είναι δύο από τα καλύτερα supercars που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και έχουμε αφιερώσει εκατοντάδες άρθρα σε αυτά. Σε αυτήν την περίπτωση, εφιστούν επίσης την προσοχή μας στο έντονο χρώμα.

Από τη μία έχουμε το McLaren με το κίτρινο που κυκλοφόρησε πριν από περίπου επτά χρόνια και το οποίο είναι εξοπλισμένο με το υβριδικό V8 3,8 των 916 hp με 0-100 km / h σε 2,8 sec και τελική ταχύτητα 350 km / h Αυτό είναι ένα σπάνιο μοντέλο, καθώς η συνολική του παραγωγή περιορίστηκε σε μόλις 375 αυτοκίνητα.

Δίπλα στα περίπτερα της, με το ασυνήθιστο μωβ χρώμα, το Χουρακάν Perform Performante Spyder με το ατμοσφαιρικό V10 5.2 που έχει μόλις 640 άλογα με 0-100 km / h σε 3,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 325 km / h. Θεωρητικά, θα στοιχηματίσαμε μόνο με το ιταλικό supercar, το οποίο, ωστόσο, έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Αυτό της τετρακίνησης.

Το τετρακίνητο διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο στους διαγωνισμούς τύπου drag. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με δύο υπερκατασκευές με πολλά άλογα και ουσιαστικά ένα με την ευθεία ενός αεροδρομίου. Ωστόσο, όπως θα δείτε, το βρετανικό supercar καταφέρνει να επικρατήσει ενάντια στην αντιπολίτευση, αν και το ιταλικό έχει ένα καλύτερο ξεκίνημα.

Source