Συνέντευξη Ford: μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά (+ βίντεο)

4.760 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2020

Στο κέντρο του περιπτέρου βρίσκεται η επιβλητική είδηση Ford Explorer, η οποία μόλις μπήκε στους τροχούς στην ελληνική αγορά και δίνει τη δική της ιδιαίτερη προοπτική για τα πολυτελή SUV, ακόμη και έχοντας ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία. Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό macho σε διαστάσεις και μοντέλο εμφάνισης, με 457 άλογα, το οποίο προσανατολίζεται στις αθλητικές επιδόσεις και έχει κεντρικό χαρακτήρα οδηγού, όπως όλα τα μοντέλα Ford.

Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το οικογενειακό SUV της μάρκας, το νέος Πέρασμα Κούγκα, το οποίο στο ολοκαίνουργιο 4ο Η παραγωγή του έρχεται πιο πρακτική και υψηλής τεχνολογίας από ποτέ, με χαρακτηριστικά crossover και μεγάλη γκάμα κινητήρων. Στην κορυφή είναι η υβριδική έκδοση με κορυφαία απόδοση και κατανάλωση που δεν θα πιστέψετε!

Μαζί με το Kuga, το επόμενο μοντέλο αξίζει τα χρήματα, όπως θα ανακαλύψετε από την επίσκεψή σας στην παράσταση, είναι το Πέρασμα Πούμα. Στο υψηλό φως είναι ο μοναδικός σχεδιασμός που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος, τον τεράστιο χώρο αποσκευών, τους ήπιους υβριδικούς κινητήρες και φυσικά τον σπορ χειρισμό του. Στην πραγματικότητα, μεταξύ των εκδόσεων που θα βρείτε στην έκθεση, σε εξέχουσα θέση είναι η έκδοση ST που παράγει 200 ​​άλογα και έχει κορυφαία απόδοση. Με μία επίσκεψη θα μάθετε τα πάντα!

Μετά το Πέρασμα Γιορτή και Πέρασμα Συγκεντρώνω ελάτε να ολοκληρώσετε την οικογένεια στο περίπτερο της Ford, που έρχεται με νέους υβριδικούς κινητήρες, αλλά το καλύτερο που αφήσαμε για τελευταία και αυτό δεν είναι άλλο από το νέο ηλεκτρικό Αγριος ίππος της Αμερικής Mach-ΜΙ. Δηλαδή, το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford, το οποίο σχετίζεται άμεσα με το θρυλικό αμερικανικό σπορ αυτοκίνητο της αμερικανικής μάρκας, αλλά έρχεται να συμβολίσει την αρχή μιας νέας εποχής για τη Ford. Ποιά είναι αυτή; Η απάντηση στο περίπτερο της μάρκας.

Πριν φύγετε από την ενότητα με τα μοντέλα Ford, ωστόσο, θα πρέπει επίσης να διαβάσετε το Hall με τις προσφορές και τα οικονομικά που δημιουργεί η μάρκα. Μεταξύ αυτών είναι το πρόγραμμα χρηματοδότησης “Ford Easy” με σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1,99%, αλλά και τις εκπτώσεις σε εξοπλισμό που φτάνει τα 1.000 ευρώ.

Κάντε κλικ στην εικόνα Ford Stand και δείτε όλα τα μοντέλα στο Auto Show

Ή κάντε κλικ στην εικόνα με τις καλύτερες προσφορές για να δείτε τι ισχύει αυτήν τη στιγμή

Source