Αυτή η BMW M2 είναι τόσο ξεχωριστή όσο κάθε άλλη!

Λοιπόν, αυτό πιθανότατα ενέπνευσε έναν Γερμανό άντρα που συνεργάστηκε με το τμήμα σχεδιασμού του BMW για μια πολύ διαφορετική έκδοση του M2 CSL με το ειδικό όνομα… Turbomeister Edition. Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο μετασχηματισμό που προέκυψε σε συνεργασία με την Topaz, η οποία είναι υπεύθυνη για το πορτοκαλί χρώμα που μας θυμίζει το θρυλικό 2002 και την ανθρακική οροφή που έχει αναλάβει η Alpha-N.

Όπως μπορείτε να δείτε την κουκούλα και μερικά άλλα μέρη του σώματος είναι μαύρα, ενώ υπάρχουν επίσης τα σχετικά αυτοκόλλητα με τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά που μας παραπέμπει στο βαυαρικό μοντέλο. Στο πίσω μέρος υπάρχουν διπλά άκρα ΑκράποβιτςΟι τροχοί BBS είναι σπόιλερ 19 “και AC Schnitzer. Στην πραγματικότητα, προέρχονται πολλά στοιχεία 2002 Hommage Concept.

Στο πλαίσιο υπάρχει κιτ ανάρτησης AST, ενώ τα ενισχυμένα φρένα Nashin είναι έξι πιστόνια μπροστά. Μαζί με κάποιες άλλες βελτιώσεις, το απόβαρο έχει μειωθεί κατά 110 κιλά, ενώ υπάρχουν πολλές αναβαθμίσεις και φυσικά αεροδυναμικές προσθήκες για ομορφιά και απόδοση. Όσο για το εσωτερικό, υπάρχουν όλα τα καλούδια M με πολλά αλκαντάρα, άνθρακα, νέα κουπιά και πεντάλ.

Με όλες αυτές τις αλλαγές, ο εξακύλινδρος εξακύλινδρος δίκύλινδρος M2 CSL Turbomeister με δύο turbo προσφέρει 520 PS και 660 Nm, κάτι που σημαίνει αύξηση της ισχύος κατά 110 PS και ροπή κατά 110 Nm. Κατά κάποιο τρόπο, η απόδοση στην έκδοση με τα επτά DCT για “0-100” διαρκεί λίγο περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 280 km / h με το προαιρετικό πακέτο M Driver.

Source